ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στις Σέρρες για τον 25χρονο Θοδωρή που πέθανε από κορονοϊό

Θρήνος στις Σέρρες για τον 25χρονο Θοδωρή που πέθανε από κορονοϊό
epiloges.tv

To νεότερο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα, είναι ο 25χρονος Θοδωρής Παυλίδης από την Δήμητρα Σερρών, που «έσβησε» στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλευόταν

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiloges.tv, ο 25χρονος Θοδωρής έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, αποδεικνύοντας ότι ο φονικός ιός δεν κοιτά ηλικίες. Ο 25χρονος νοσηλεύτηκε στην αρχή στο Γενικό νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Είναι από τα νεότερα θύματα στην Ελλάδα.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον κ. Αβραμάκη ο οποίος είχε αποκαλύψει προηγουμένως τον θάνατο του 25χρονου, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει πως «ήμαστε οικογενειακοί φίλοι. Τον γνώριζα προσωπικά και είχαμε μία πολύ καλή σχέση».

Παράλληλα όσον αφορά τον χαρακτήρα του αδικοχαμένου Θοδωρή Παυλίδη σημείωσε πως «ήταν ένα πολύ καλό παιδί, πρόσχαρο και αγαπητό από όλους στην τοπική μας κοινωνία. Στοίχισε σε όλους η απώλειά του».

Επίσης αναφορικά με τα όσα γράφτηκαν σχετικά με τα προβλήματα υγείας που είχε ο 25χρονος, ο κ. Αβραμάκης δήλωσε πως «είχε περάσει μία περιπέτεια με την υγεία του πριν χρόνια, για την καρδιά του, είχε κάνει και μία μικρή επέμβαση αλλά το είχε ξεπεράσει. Το τελευταίο διάστημα ήταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου αλλά δεν τα κατάφερε τελικά».

Συγχωριανοί του 25χρονου με αναρτήσεις τους στα social media απευθύνονται σε όλους όσοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ο φονικός ιός:

«Σε σένα που δεν πιστεύεις,
σε σένα που νομίζεις ότι όλα είναι ψέματα,
σε σένα που νομίζεις ότι δεν κολλάει,
σε σένα που νομίζεις ότι στο εμβόλιο θα έχει τσιπάκια,
σε σένα που δεν υπολογίζεις την υγεία σου,
σε σένα που δεν υπολογίζεις την υγεία ΜΑΣ και απλά κυκλοφορείς ανενόχλητος χωρίς μάσκα.

Σε σένα απευθύνομαι ανεύθυνε άνθρωπε. Σήμερα μας στέρησε έναν νέο.
Αυτός ο φονικός ιός σήμερα στέρησε την ζωή από έναν 25χρονο. Χάσαμε έναν φίλο, έναν συμμαθητή, έναν συγχωριανό.

Έτσι απλά χωρίς πολλά πολλά. Γιατί και κολλάει και σκοτώνει.

Καλό παράδεισο Θοδωρής Παυλίδης.
Καλή δύναμη στην οικογένεια…».

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο κατέληξε από κορονοϊό και ο 39χρονος Dj Decibel (Δημήτρης Μπέλλος), ο οποίος δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, ο Dj νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», δίνοντας μάχη για τη ζωή του, όμως δεν τα κατάφερε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Έρχονται τέσσερα αυστηρά μέτρα – Φόβος για νέο κύμα της πανδημίας τον Ιανουάριο