ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Πανελλήνια συγκίνηση για τον 25χρονο που πέθανε στις Σέρρες

Κορονοϊός: Πανελλήνια συγκίνηση για τον 25χρονο που πέθανε στις Σέρρες
Glomex

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Συγκλονίζει ο αδερφός του 25χρονου Θοδωρή Παυλίδη από τις Σέρρες που έχασε την κρίσιμη μάχη και έφυγε από τη ζωή. Τι είπε φίλος του νεαρού που νόσησε κι αυτός από τον ιό.

Θρήνος στις Σέρρες για τον θάνατο του 25χρονου Θοδωρή Παυλίδη, ο οποίος έγινε ένα από τα νεότερα – αν όχι το νεότερο – θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα. Η οικογένεια του παιδιού που έχασε τη μάχη και «έφυγε» πρόωρα, περνάει δύσκολες ώρες με τον αδερφό του να μιλά σε τηλεοπτική εκπομπή και να αναφέρεται στο πώς βίωσε το θλιβερό συμβάν.

«Είναι πολύ σκληρό και τώρα προσπαθώ να είμαι δυνατός γιατί εγώ είμαι τώρα ο άντρας στην οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά σε εκπομπή του «Mega» και πρόσθεσε: «Είχε 40 και πυρετό και εμετούς έκανε και τα λοιπά. Έμεινε στις Σέρρες μια εβδομάδα και μετά άλλες δύο εβδομάδες ήταν στο Παπανικολάου».

Ο 25χρονος νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο, πάλεψε σκληρά με τον κορονοϊό, όμως, δεν μπόρεσε να βγει νικητής από τη μάχη. «Δεν μίλησα μαζί του. Ενημερωνόμασταν κάθε ημέρα από τους γιατρούς. Μία ήταν καλύτερα, μία χειρότερα, μετά περιμέναμε να τον εγχειρήσουν, αλλά θέλαμε να βγει αρνητικός στον κορονοϊό, ήταν να βγει, να του κάνουν εξετάσεις την Δευτέρα να δούνε, αλλά δεν άντεξε…», ανέφερε ο αδερφός του.

Μάλιστα, υποστήριξε πως ο άτυχος νέος είχε προβλήματα με την καρδιά του κι από τη στιγμή που νόσησε από τον κορονοϊό η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία. «Απ’ ό,τι μας είπανε, ακόμα το εξετάζουν για πιθανά σενάρια, δεν έφταιγε 100% ο κορονοϊός. Ο ιός έφταιγε μεν, αλλά ήταν και μια επιπλοκή, ο αδερφός μου είχε και πρόβλημα με την καρδιά του. Απ’ ό,τι κατάλαβα, είχε αδυναμία στην καρδιά, από μια επέμβαση που είχε κάνει πριν 4 – 5 χρόνια και τον βρήκε δυστυχώς εκεί, δεν άντεξε η καρδιά του».

Την ίδια στιγμή, ένας πολύ στενός φίλος του 25χρονου που νόσησε επίσης από κορονοϊό, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια του φίλου του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. «Και εγώ το πέρασα, τώρα επανήλθα, είχα και εγώ κολλήσει, έχει πολλά κρούσματα δυστυχώς, ο καθένας προσπαθεί, να μπορέσει να μην έρθει σε πολλές επαφές. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το πράγμα τώρα, αυτό ήταν ένα χτύπημα, δηλαδή ειδικά για τους γονείς του, τις αδερφές του, τον αδερφό του, όλους, ήταν πολύ αγαπητό παιδί, πολύ αγαπητό», ανέφερε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Lockdown: Γιατί δεν θα ανοίξει τίποτα μέχρι την Πρωτοχρονιά