ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στις Σπέτσες: Νεκρός 26χρονος μετά από εγκληματική επίθεση-Ο θάνατος είχε αποδοθεί σε τροχαίο

Θρίλερ στις Σπέτσες: Νεκρός 26χρονος μετά από εγκληματική επίθεση-Ο θάνατος είχε αποδοθεί σε τροχαίο

Αναστάτωση επικρατεί στις Σπέτσες με την τροπή που φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση του θανάτου ενός 26χρονο - Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης από τις αρμόδιες Αρχές 

 

Ήταν βράδυ του Σάββατο, 21 Νοεμβρίου, όταν έγινε γνωστή η είδηση του τραγικού θανάτου ενός 26χρονου άνδρα στις Σπέτσες μετά από ένα τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκείνη την ημέρα, στις 21:30, το μοτοποδήλατο που οδηγούσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε από τον έλεγχο του αναβάτη, άρχισε να διαγράφει τρελή πορεία και τελικώς ανετράπη.

Ο 26χρονος υπέστη σοβαρά τραύματα, στα οποία δυστυχώς υπέκυψε, βυθίζοντας στην θλίψη συγγενείς, φίλους και όλη την τοπική κοινωνία.

Λίγα 24ωρα μετά, η υπόθεση φαίνεται να περιπλέκεται, αφού νέες πληροφορίες έρχονται να μετατρέψουν την υπόθεση σε… θρίλερ.

Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα ο θάνατός του άτυχου νέου προήλθε από εγκληματική ενέργεια και όχι από τροχαίο δυστύχημα.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για την ύπαρξη βασικού υπόπτου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι ο νεαρός γιος καθηγητή Πανεπιστημίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Lockdown: Γιατί δεν θα ανοίξει τίποτα μέχρι την Πρωτοχρονιά