ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τετάρτη σε τμήματα της Εγνατίας οδού

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τετάρτη σε τμήματα της Εγνατίας οδού

Προσωρινές διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας για τρεις ημέρες, αρχής γενομένης από αύριο, στα τμήματα από Α/Κ Αράχθου έως Α/Κ Παναγιάς της Εγνατίας Οδού, στο πλαίσιο των απαιτούμενων εργασιών ελέγχου των συστημάτων διαχείρισης κυκλοφορίας (TMS) σηράγγων και ανοικτής οδοποιίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Εγνατία οδός, αύριο στις ώρες από 00:00 έως 6:00 πμ θα πραγματοποιηθούν διακοπές και εκτροπές στον ανισόπεδο κόμβο Μετσόβου - ανισόπεδο κόμβου Παναγιάς. Στις 26/11, κατά τις ώρες 00:00 έως 03:00 πμ, θα διακοπεί η κυκλοφορία στους ανισόπεδους κόμβους Αράχθου και Μετσόβου και η κυκλοφορία θα εκτρέπεται στην Ε.Ο. Ιωαννίνων- Τρικάλων.

Στις 27/11, κατά τις ώρες από 00:00 έως 03:00 πμ, θα διακοπεί η κυκλοφορία στους ανισόπεδους κόμβους Περιστερίου έως και Αράχθου (κατεύθυνση προς Ιωάννινα) και αυτή θα εκτρέπεται στην Ε.Ο. Ιωαννίνων- Τρικάλων. Την ίδια ημέρα, από 02:00 έως 06:00 πμ, θα διακοπεί η κυκλοφορία από ανισόπεδο Κόμβο Αράχθου έως ανισόπεδο Κόμβο Περιστερίου (κατεύθυνση προς Γρεβενά).

Οι εργασίες θα εκτελούνται τις νυχτερινές ώρες λόγω χαμηλού κυκλοφοριακού φόρτου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Νέα έκρηξη και πισωγύρισμα; «Βαρόμετρο» η σημερινή μέρα