ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος: Έσκασε ηλεκτρική σκούπα και πήγε να σκοτώσει 44χρονη

Τρόμος: Έσκασε ηλεκτρική σκούπα και πήγε να σκοτώσει 44χρονη
Glomex

Μια 44χρονη γυναίκα βίωσε τρομακτικές στιγμές την ώρα που έκανε τις συνηθισμένες δουλειές του σπιτιού της. Η ηλεκτρική σκούπα που χρησιμοποιούσε εξερράγη και λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο το περιστατικό.

Μια ηλεκτρική σκούπα ατμού παραλίγο να αποδειχθεί φονική για μια 44χρονη Ελληνίδα μητέρα. Η ίδια εξομολογήθηκε το συμβάν που λίγο έλειψε να της προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Η 44χρονη εξήγησε πως πρόσφατα είχε αγοράσει τη σκούπα ατμού για καλύτερη απολύμανση και την πρώτη φορά που πήγε να τη χρησιμοποιήσει αυτή έσκασε προκαλώντας πανικό στο σπίτι.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στο «Mega», στο διπλανό δωμάτιο ήταν το μόλις ενός έτους αγοράκι της το οποίο άρχισε να ουρλιάζει όταν άκουσε την έκρηξη. Η μητέρα παρά τα τραύματα και τα εγκαύματα που της προκλήθηκαν, έσπευσε να ηρεμήσει το παιδί της και στη συνέχεια να αναζητήσει περίθαλψη σε παρακείμενο φαρμακείο.

Μιλώντας για το τρομακτικό περιστατικό, η κ. Κατερίνα Αγγισουλάκη, υποστήριξε «Ύστερα που τους πήρα τηλέφωνο, μου είπανε ότι μπορεί να φταίω και εγώ κιόλας. Για φαντάσου να είχα τον μικρό δίπλα μου. Για φαντάσου να έφευγε κομμάτι, έτσι όπως έσκασε η σκούπα και να με χτύπαγε εμένα στο κεφάλι και να μου άνοιγε κάνα κεφάλι. Και να μου λένε ότι κιόλας έφταιγα εγώ».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Τραγική κατάσταση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Πάνω από 1.000 κρούσματα σε 24 ώρες