ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψαν κατάστημα σε λέσχη και έπαιξαν πόκερ μέχρι το πρωί

Κορονοϊός - Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψαν κατάστημα σε λέσχη και έπαιξαν πόκερ μέχρι το πρωί
thestival

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσειςΣε χαρτοπαικτική λέσχη είχε μετατραπεί, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, κατάστημα στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου έπειτα από έφοδο της αστυνομίας, συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν το κατάστημα, το οποίο λειτουργούσε παρά τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, συλλαμβάνοντας τους θαμώνες και τον ιδιοκτήτη του και βεβαιώνοντας τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Όπως ανακοινώθηκε, κατά την αστυνομική έφοδο εντοπίστηκαν έντεκα θαμώνες να παίζουν πόκερ σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, με διαμοιρασμένα φύλλα τράπουλας και μάρκες διαφόρων αποχρώσεων που αντιστοιχούσαν συμβολικά σε διάφορα χρηματικά ποσά.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν άλλα έξι άτομα που επίσης συνελήφθησαν, εκτός από την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, επιβλήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. πρόστιμα τόσο για παραβίαση περιορισμού κίνησης όσο και για μη χρήση μάσκας, ενώ σε βάρος του 55χρονου ιδιοκτήτη που φέρεται ως διοργανωτής επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Έξι προσαγωγές σε νεαρούς που έπαιζαν μπάσκετ

Έξι άτομα συνέλαβε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από έλεγχο για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.
Μετά από κλήση στην Άμεση Δράση για συνωστισμό, αστυνομικοί βρέθηκαν στα γηπεδάκια στην περιοχή Ευαγγελίστρια στη Θεσσαλονίκη, όπου νεαροί έπαιζαν μπάσκετ.

Οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε σύσταση προς τους νεαρούς, οι οποίοι όμως αντέδρασαν και υπήρξε ένταση.

Όταν το πλήρωμα του περιπολικού ζήτησε από τους νεαρούς να αποχωρήσουν, εκείνοι απάντησαν με ύβρεις και χειρονομίες.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον έναν από τους νεαρούς για να το βεβαιώσουν πρόστιμο παράβασης των μέτρων περί COVID. Εκείνος αρνήθηκε να τους ακολουθήσει. Οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και δέχτηκαν μαζική επίθεση από τους νεαρούς.

Η Αστυνομία προχώρησε σε έξι προσαγωγές, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Μόνοι στο σπίτι – Έτσι θα γιορτάσουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά