ΕΛΛΑΔΑ

Κορoνοϊός - Θεσσαλονίκη: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Σάκη Σωτηράκη (vid)

Κορoνοϊός - Θεσσαλονίκη: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Σάκη Σωτηράκη (vid)

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Το τελευταίο αντίο στον Σάκη Σωτηράκη είπαν σήμερα το πρωί συγγενείς και φίλοι του μάχιμου διασώστη που έχασε τη ζωή του από κορoνοϊό.

«Σάκη ζεις, εσύ μας οδηγείς» και «αθάνατος» φώναξαν οι εθελοντές της Επίλεκτης Ομάδας Διάσωσης που βρέθηκαν νωρίς το πρωί έξω από τα δημοτικά κοιμητήρια της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, για να πουν το τελευταίο αντίο στον 63χρονο, τηρώντας ευλαβικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η σωρός του Σάκη Σωτηράκη έφτασε στα κοιμητήρια της Πυλαίας συνοδευόμενος από την οικογένεια του, η οποία βρισκόταν σε όχημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

«Σας ευχαριστώ, να ξέρετε είμαι περήφανος γι’ αυτόν. Το άξιζε», φώναξε ο γιος του Άγγελος, εμφανώς συγκινημένος από την κίνηση των εθελοντών διασωστών.

«Ήταν ένα ηγέτης, ένας άνθρωπος που έδινε απλόχερα. Ξεκίνησε με τον εθελοντισμό μετά τον σεισμό της Θεσσαλονίκης και προσέφερε όχι μόνο στον ελλαδικό χώρο αλλά και στο εξωτερικό. Παντού πρώτος. Τίμησε τα χρώματα της γαλανόλευκης. Πάντοτε έπαιρνε βραβείο, ήτανε πάντα πρώτος, πότε δεν ζήτησε κάτι ο ίδιος και όπου άκουγε πόνο πάντοτε πήγαινε και ήτανε μπροστάρης. Είναι μια πραγματική απώλεια και στη μνήμη του θα συνεχίσουμε», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Επίλεκτης Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Λάμπρος Ψευτάκης.

Πηγή - grtimes.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ποια καταστήματα δεν θα ανοίξουν τα Χριστούγεννα