ΕΛΛΑΔΑ

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στη Μάνη: Πέθανε ο πατέρας του συζυγοκτόνου

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στη Μάνη: Πέθανε ο πατέρας του συζυγοκτόνου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του 44χρονου που δολοφόνησε τη σύζυγό του στη Μάνη, μπροστά στην 15χρονη κόρη του ζευγαριού.

Ο πατέρας του συζυγοκτόνου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Σπάρτης, έπειτα από από τροχαίο που είχε με μηχανή.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/11) υπέκυψε στα τραύματά του. Ο ηλικιωμένος άντρας είχε πριν από λίγες ημέρες ατύχημα με μηχανή που οδηγούσε. Το όχημα ανετράπη και τραυματίστηκε στο κεφάλι. Στο πλευρό του στο νοσοκομείο βρίσκονταν μέλη της οικογένειάς του.

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της 44χρονης πριν πέσει νεκρή

Συγκλοννιστικά είναι όσα εξομολογήθηκε η αδερφή της 44χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Μάνη, μπροστά στα μάτια της κόρης τους.

Η γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε τα τελευταία λόγια της αδικοχαμένης αδερφής της, λίγα μόλις λεπτά πριν πυροβοληθεί θανάσιμα από την κυνηγετική καραμπίνα του άντρα της, μέσα στο σπίτι τους.

Επίσης, ανέφερε ότι ο γαμπρός της είχε μελετήσει το πώς θα «ξεφορτωθεί» την αδερφή της και σύμφωνα με όσα ανέφερε, σκεφτόταν «είτε να την κλείσει σε ψυχιατρείο, είτε να τη χωρίσει είτε να τη σκοτώσει», ενώ φέρεται να έλεγε σε όλους για το πώς θα την βγάλει από τη μέση. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι τσακωμοί τους ήταν συχνοί.

«Δε θα αφήσω κοριτσάκι μου να σκοτώσει εσένα. Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε εσείς», φέρεται να ήταν οι τελευταίες λέξεις του θύματος προς την κόρης της, τη στιγμή που ο φερόμενος δράστης την κυνηγούσε με την καραμπίνα, όπως αποκάλυψε κόρη της στη θεία της.

«Η αδερφή μου ήθελε να πάει στην αστυνομία. Αλλά εκεί είναι ο γνωστός του γνωστού ήξερε και μου το είχε εκφράσει ότι δεν θα βρει το δίκιο της», πρόσθεσε η αδερφή του θύματος μιλώντας στο Star, κάνοντας έκκληση προς όλες τις γυναίκες που βιώνουν ανάλογες καταστάσεις να τολμούν και να μιλούν για ανάλογα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζουν.

«Ήταν μια καλή κοπέλα που τον αγαπούσε και αγαπούσε τα παιδιά της… Δεν την άφηνε να μας βλέπει», πρόσθεσε.

Ζητάει συγγνώμη από τα παιδιά του

Στο μεταξύ λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας έφτασε στο Γύθειο ο κατηγορούμενος, που φέρεται ότι σκότωσε την σύζυγό του το βράδυ της Κυριακής. Ο 44χρονος απολογήθηκε για αρκετή ώρα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ μέσα και έξω στο κτίριο βρισκόταν ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία και ο κατηγορούμενος ζητάει συγνώμη από τα παιδιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια διατηρεί μίνι μάρκετ στο χωριό Πύργος Διρού. «Είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, αλλά κανείς δεν ξέρει τι κρύβεται μέσα σε ένα σπίτι», αναφέρουν οι συγγενείς του δράστη.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος συζυγοκτόνος τσακωνόταν συχνά με τη γυναίκα του, την οποία ζήλευε παθολογικά. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτές, η παθολογική ζήλια είχε ως αποτέλεσμα ο δράστης να ενοχοποιεί τη σύζυγό του, την οποία κατηγορούσε κατά τη διάρκεια των διαπληκτισμών μπροστά στα παιδιά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αμετανόητοι οι Έλληνες - «Βροχή» τα πρόστιμα για παραβάσεις παρά το lockdown