ΕΛΛΑΔΑ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Παίρνει εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» (vid)

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Παίρνει εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» (vid)
Intime News

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να λάβει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται με κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, όπως μετέδωσε το OPEN TV.

Εφόσον πραγματοποιήσει κάποιες εξετάσεις και οι γιατροί δώσουν το «πράσινο φως», ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναμένεται να πάρει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό μετά τις 12 το μεσημέρι. Επιπλέον, σύμφωνα με το OPEN TV, ο Αρχιεπίσκοπος ενδέχεται να κάνει και τεστ αντισωμάτων.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη (25/11) τέλος στη φημολογία για το φάρμακο από την Αμερική που ήρθε στην Αθήνα για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, έβαλε η Διευθύντρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, Αναστασία Κοτανίδου, μέσω του ΑΝΤ1.

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, η οποία είναι Διευθύντρια ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό ήταν κατηγορηματική: «Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο. Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα, ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός -«Βόμβα» Σαρηγιάννη στο Newsbomb.gr: Oύτε 7, ούτε 14 Δεκέμβρη -Τότε θα γίνει άρση lockdown