ΕΛΛΑΔΑ

Μάνη: «Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε» - Τα τελευταία λόγια της 44χρονης

Μάνη: «Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε» - Τα τελευταία λόγια της 44χρονης

«Δεν θα αφήσω κοριτσάκι μου να σε σκοτώσει εσένα. Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε εσείς» ήταν τα τελευταία λόγια της 44χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Μάνη.

Η αδερφή του θύματος που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους μίλησε στο Star. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, οι τσακωμοί ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί με τον κατηγορούμενο να κατηγορεί την 44χρονη ότι τον απατούσε. Μάλιστα ανέφερε ότι ο συζυγοκτόνος είχε στην κατοχή του τρεις καραμπίνες και φυσίγγια.

Όπως τόνισε η αδερφή του θύματος, η 15χρονη κόρη του ζευγαριού ήταν το πρόσωπο που αποκάλυψε ποια ήταν τα τελευταία λόγια της μητέρας της πριν βρει τραγικό θάνατο από τον 44χρονο.

«Παίρνει ο δολοφόνος της αδερφής μου την καραμπίνα και το παιδί προσπάθησε να τον αποτρέψει και αστόχησε και τους κυνήγαγε στο σπίτι και τα τελευταία λόγια της αδελφής μου στην ανιψιά μου ήταν “δεν θα αφήσω κοριτσάκι μου να σε σκοτώσει εσένα. Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε εσείς”», περιέγραψε η αδερφή του θύματος.

Η αδελφή της 44χρονης υποστήριξε μάλιστα ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο. «Είτε να την κλείσει σε ψυχιατρείο ήθελε, είτε να τη χωρίσει είτε να τη σκοτώσει». Φέρεται επίσης σύμφωνα με την ίδια να έλεγε σε όλους για το πώς θα την βγάλει από τη μέση.

«Η αδερφή μου ήθελε να πάει στην αστυνομία. Αλλά επειδή εκεί κάτω είναι ο γνωστός του γνωστού ήξερε και μου το είχε εκφράσει ότι δεν θα βρει το δίκιο της και το πλήρωσε με τη ζωή της», πρόσθεσε η αδερφή του θύματος, κάνοντας έκκληση προς όλες τις γυναίκες που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις να μιλούν για αυτές.

«Ήταν μια εξαιρετική κοπέλα και αγαπούσε τα παιδιά της… Δεν είχαμε επαφές μαζί της γιατί μας το απαγόρευσαν», πρόσθεσε.

Το SMS

Αφορμή για την οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πώς ήταν ένα μήνυμα που δέχτηκε στο κινητό της το βράδυ της Κυριακής. Ο 44χρονος δράστης πήρε το όπλο και πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους. Θολωμένος από τους συχνούς καβγάδες και τη ζήλια, έστρεψε το όπλο προς τη γυναίκα του, παρά τις προσπάθειες του κοριτσιού να αποτρέψει το κακό.

Ο δικηγόρος του 44χρονου, μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο δήλωσε ότι «ο πελάτης μου είναι συγκλονισμένος και εκφράζει τη βαθιά του θλίψη. Ισχυρίζεται ότι θόλωσε το μυαλό του και ήταν μια άτυχη στιγμή».

Η τοπική κοινωνία στον Πύργο Διρού της Ανατολικής Μάνης παραμένει συγκλονισμένη από το άγριο έγκλημα. Το πρωί της Τρίτης γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος, καθώς συγγενείς, γνωστοί και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στο θύμα κατά τη νεκρώσιμο ακολουθία που τελέστηκε στην περιοχή.

Ο 44χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, παραπέμφθηκε στον ανακριτή με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αλλά και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί το απόγευμα της Παρασκευής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

SMS 13033: Έρχεται νέος κωδικός 7 - Για ποιες μετακινήσεις πρέπει να τον χρησιμοποιείτε