ΕΛΛΑΔΑ

Ο κορονοϊός άφησε ορφανό βρέφος ενός έτους - Πέθανε ο πατέρας ακριβώς έναν χρόνο μετά τη μητέρα

Ο κορονοϊός άφησε ορφανό βρέφος ενός έτους - Πέθανε ο πατέρας ακριβώς έναν χρόνο μετά τη μητέρα
Glomex

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κατερίνη καθώς έναν χρόνο μετά τον θάνατο της 29χρονης, που υπέστη αλλεργικό σοκ από αντιβίωση που της χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια καισαρικής τομής, πέθανε και ο 38χρονος σύζυγός της λόγω του φονικού ιού.

Η μοίρα παίζει πολλά παιχνίδια. Κάποια από αυτά δεν είναι απλά σκληρά. Είναι από αυτά που κάνουν ακόμα και τους πιο δυνατούς να λυγίσουν. Η περίπτωση της οικογένειας από την Κατερίνη που μέσα σε έναν χρόνο ξεκληρίστηκε, αφήνοντας ορφανό ένα βρέφος που μόλις έχει κλείσει το πρώτο έτος της ζωής του, είναι μια από αυτές.

Ήταν Νοέμβριος του 2019 όταν μια 29χρονη από την Κατερίνη είχε υποστεί αλλεργικό σοκ από αντιβιοτικό που της χορηγήθηκε στη διάρκεια της καισαρικής τομής που της έγινε για να γεννήσει το κοριτσάκι που απέκτησε με τον 37χρονο, τότε, σύζυγό της. Η κοπέλα δεν τα κατάφερε και δυστυχώς έφυγε από τη ζωή.

Ακριβώς έναν χρόνο αργότερα, τον Νοέμβριο του 2020, ο 38χρονος σύζυγός της έχασε τη μάχη για τη ζωή καθώς είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό και δυστυχώς «έφυγε» κι αυτός, αφήνοντας το ενός έτους κοριτσάκι μόνο του στον κόσμο. Οι συγγενείς των δυο άτυχων νέων έχουν βυθιστεί στη θλίψη και το πένθος βάζοντας σε προτεραιότητα τη φροντίδα του μωρού

Στην Κατερίνη κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό συμβάν και την τραγωδία που βιώνει όλη η πόλη, μαζί με τις οικογένειες του Γιάννη και της Άννας που έφυγαν τόσο πρόωρα από τη ζωή…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πλαφόν στις τιμές των εξετάσεων - Πόσο θα στοιχίζουν rapid και μοριακό τεστ