ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στη Σαντορίνη: Αυτός είναι ο δολοφόνος του 69χρονου ξενοδόχου

Άγριο έγκλημα στη Σαντορίνη: Αυτός είναι ο δολοφόνος του 69χρονου ξενοδόχου

Πώς κατάφεραν οι Αρχές να φτάσουν στα ίχνη του 20χρονο δράστη - Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος μετά την εξιχνίαση του

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είχε μεγάλη περιουσία -κινητή και ακίνητη-, έφυγε από τη ζωή εξαιτίας 200 ευρώ που φέρεται να χρωστούσε στον φερόμενο δράστη, σύμφωνα με την ομολογία του.

Ο ξενοδόχος βρέθηκε απανθρακωμένος σε δωμάτιο κοντά στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου του στην Οία, την περασμένη Παρασκευή. Για κάποιες μέρες ο θάνατός του αποτελούσε μυστήριο. Τελικά, οι αρχές που δεν είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του 20χρονου δράστη που είχε καταγραφεί από κάμερα να φεύγει από το ξενοδοχείο λίγο πριν την φωτιά.

Ο φερόμενος ως δράστης έπειτα από αρκετές ώρες ομολόγησε τη δολοφονία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τον περιέλουσε με βότκα και του έβαλε φωτιά

Το κίνητρο του εγκλήματος ήταν οικονομικό, καθώς ο δράστης υποστήριξε ότι ο 69χρονος ξενοδόχος του χρωστούσε 200 ευρώ από την προηγούμενη χρονιά. Ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ τους με τον νεαρό να δέρνει μέχρι θανάτου τον επιχειρηματία, να τον λούζει με βότκα και να του βάζει φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό αλβανικής καταγωγής, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας. Ο 20χρονος εργαζόταν περιστασιακά, σε διάφορες δουλειές στο νησί και είχε κάνει κάποιες εργασίες και στο ξενοδοχείο του θύματος.

«Θόλωσε το μυαλό μου», λέει ο νεαρός δράστης

Ο 20χρονος βρήκε τον 69χρονο μέσα στο ξενοδοχείο σε ένα διάδρομο που οδηγεί σε ένα κουζινάκι, ακριβώς πίσω από τη ρεσεψιόν. Πήγε να τον συναντήσει για να του ζητήσει τα λεφτά, που όπως λέει του χρωστούσε και είχε απόλυτη ανάγκη. Ο 69χρονος αντέδρασε και του επιτέθηκε πρώτος. Αφού πάλεψαν, ο 20χρονος τον χτύπησε και τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα ο ξενοδόχος να πέσει κάτω. Μετά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι βρήκε έναν λοστό στην αυλή και άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι.

Ο δράστης που φέρεται να είναι σε κατάσταση σοκ, υποστήριξε κατά την ανάκριση ότι θόλωσε το μυαλό του.

Στη συνέχεια, τον περιέλουσε πιθανόν με βότκα και κάτι άλλο εύφλεκτο και του έβαλε φωτιά. Ο θάνατός επήλθε κυρίως από τα εγκαύματα και την εισπνοή φωτιάς και αναθυμιάσεων.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά το πρωί της Δευτέρας. Το σώμα του είναι ολοκληρωτικά απανθρακωμένο, με αποτέλεσμα οι ιατροδικαστές να μη μπορούν να βρουν την αιτία θανάτου του, ούτε αν φέρει χτυπήματα από μαχαίρι ή όπλο εξαιτίας της άσχημης κατάστασης που βρίσκεται το σώμα. Οι ιατροδικαστές έλαβαν υλικό για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, τα οποία αναμένεται να δώσουν απαντήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Γερμανία: Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού που χτύπησε πεζούς