ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία: Θρήνος για τον 14χρονο Σπύρο Καρπατσέλη - «Βαρέθηκα να καλύπτουμε θανάτους παιδιών»

Τραγωδία: Θρήνος για τον 14χρονο Σπύρο Καρπατσέλη - «Βαρέθηκα να καλύπτουμε θανάτους παιδιών»
Facebook

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης στις Αλυκές Ποταμού, στην Κέρκυρα, καθώς 14χρονος παρασύρθηκε από μοτοσυκλέτα τη στιγμή που πήγαινε να περάσει τον δρόμο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας, μετά τον άδικο χαμό του 14χρονου Σπύρου Καρπατσέλη που έχασε τη ζωή του αργά χθες το απόγευμα σε τροχαίο, στις Αλυκές ποταμού Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το άτυχο παιδί προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο. Στο σημείο έσπευσε άμεσα το ΕΚΑΒ ωστόσο παρά τις προσπάθειες το παιδί κατέληξε.

Ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος μέχρι αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει την τραγική κατάληξη του παιδιού, νοσηλεύεται με βαριά κατάγματα στο νοσοκομείο Κέρκυρας ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος

Δείτε εικόνες από τον τόπο του δυστυχήματος:

«Βαρέθηκα να καλύπτουμε θανάτους νέων παιδιών»

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ένα «σημείο καρμανιόλα», όπου δυστυχώς έπεσε νεκρός ο άτυχος 14χρονος, γεγονός που φέρνει ξανά στην επιφάνεια το μείζον ζήτημα πως πρέπει να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή της η Κερκυραία δημοσιογράφος Κατερίνα Λάτσα:

«Σβήνω - γράφω , ξανά σβήνω , ξανά γράφω και πάλι από την αρχή, αλλά τίποτα δεν μπορώ να κάνω, ειλικρινά.

Το αποψινό με τον 14χρονο Σπύρο και τον άδοξο χαμό του, δεν περιγράφεται , δεν σχολιάζεται, δεν χωνεύεται βρε αδελφέ ! Ένα παιδί ... ένα παιδάκι έχασε τη ζωή του και η γ@μημενη η άσφαλτος ξανά βάφτηκε με αίμα. Μη σας ντροπιάζει η λέξη που χρησιμοποίησα, να σας ντροπιάζει το γεγονός, ότι αυτός ο δρόμος έχει πάρει νέα παιδιά τα τελευταία χρόνια!
Να ντρέπονται όσοι πέρασαν και βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, ειδικά στην περιφέρεια και δεν έκαναν κάτι για να διορθώσουν το έγκλημα αυτό, που λέγεται Εθνική Παλαιοκαστρίτσας και βρίσκουν δικαιολογίες, χωρίς να ντρέπονται !
Να σας ντροπιάζει που κανείς δεν αντιδρά, παρά μόνο όταν χάνεται ένας Χρήστος , ένας Σπύρος και μετά κάποιος άλλος Χρήστος και κάποιος άλλος Σπύρος, μέχρι να ξεχαστούν από όλους, εκτός από τους γονείς τους.
Να ντρέπεστε γι’αυτα. Για τα παιδιά , γι αυτους τους γονεις , για τη ζωή που δεν έζησαν , για όσα θα γίνουν, γιατί ξεχνάμε γρήγορα ! ! !
Μια μαμά και ένας μπαμπάς, αυτή την ώρα, δεν ζουν , απλά υπάρχουν, κινούνται μηχανικά.
Δεν σκέφτονται , μόνο πονούν !
Αύριο για εμάς θα είναι μια νέα μέρα και δυστυχώς ο θάνατος του μικρού θα συζητηθεί για τις επόμενες τρεις μέρες ... Άλλωστε , έτσι λένε .. Μια είδηση κρατά τρεις μέρες, γιατί για κάποιους είναι απλά μια είδηση !
Για τους γονείς που τον έχασαν, είναι ( ήταν ) το παιδί τους, κύριοι υπεύθυνοι της ΠΙΝ και δεν είναι ένα περιστατικό απλά !
Ορισμένοι πάνε να το ρίξουν στο black out το ατύχημα ... Καλό θα ήταν να δείτε το βίντεο που υπάρχει της συναδέλφου Χ. Χονδρογιάννη που έφτασε λίγα λεπτά μετά στο σημείο ! Φωτισμός υπήρχε !!! Ελλιπέστατος για ακόμα ένα βράδυ , για ακόμα μια εβδομάδα , για ακόμα ένα μήνα , για ακόμα μια χρονιά! Βαρέθηκα τα τελευταία χρόνια να καλύπτουμε από το σημείο αυτό θανάτους νέων παιδιών ! Βαρέθηκα τις δικαιολογίες , βαρέθηκα απόψε ακόμα και εμάς που για λίγο θα φωνάξουμε και μετά θα σωπάσουμε μέχρι το επόμενο».

Δείτε την ανάρτηση της δημοσιογράφου:

Καλούδης: Πρέπει να κηρυχθεί ως ημέρα πένθους η σημερινή για τον θάνατο του 14χρονου

Tην ίδια στιγμή, επιστολή προς τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου απέστειλε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας Γιώργος Καλούδης μετά το τραγικού τροχαίου στην Εθνική Παλαιοκαστρίτσας με θύμα ένα 14χρονο παιδί.

Δείτε αναλυτικά :

«Κυρία Δήμαρχε,

Εκτιμώ πως η σημερινή ημέρα πρέπει να κηρυχθεί από εσάς ως ημέρα πένθους και περισυλλογής της Κέρκυρας για την ανθρωποκτονία από αμέλεια στις Αλυκές του 14χρονου αγγέλου.

Γιώργος Ν. Καλούδης

Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Το «αυγό του φιδιού» έσπασε – Πώς η Ελλάδα θα χτυπήσει το τουρκικό «τέρας»