ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ με τη βαλίτσα στα Βίλια: Εξετάζεται αν το DNA είναι της 19χρονης Άρτεμις

Θρίλερ με τη βαλίτσα στα Βίλια: Εξετάζεται αν το DNA είναι της 19χρονης Άρτεμις

Παγωμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί από το απόγευμα της Τρίτης 29/12, την υπόθεση με το άψυχο σώμα, που εντοπίστηκε σε βαλίτσα, στα Βίλια.

Η Αστυνομία δίνει προτεραιότητα στον έλεγχο ταυτοποίησης του πτώματος, που βρέθηκε στη βαλίτσα, εξετάζοντας εάν πρόκειται για την 19χρονη Άρτεμη, που εξαφανίστηκε από το Κορωπί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους το DNA της εξαφανισμένης κοπέλας από την πρώτη στιγμή, καθώς το είχαν συλλέξει από μία οδοντόβουρτσα και μία χτένα από το σπίτι της 19χρονης.

Το πρώτο πράγμα που θα ελέγξουν τα επόμενα 24ωρα οι Αρχές, είναι αν αυτό το DNA ταυτοποιείται με το DNA της δολοφονημένης γυναίκας, που βρέθηκε στη βαλίτσα στα Βίλια.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, Αναστάσιος Ντούγκας, δηλώνει στο Νewsbomb.gr, ότι υπάρχουν κάποια κοινά σημεία στις δύο υποθέσεις, ωστόσο είναι νωρίς, για εξαγωγή συμπερασμάτων.

«Περιμένουμε να δούμε, αν υπαρχει ταυτοποίηση DNA ή όχι, καθώς και τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής. Ελπίζουμε, ότι το πτώμα δεν ανήκει στην εξαφανισμένη κοπέλα», σημειώνει ο κ. Ντούκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα κοινά σημεία των δύο υποθέσεων είναι το ύψος των γυναικών. Ένα άλλο κοινό σημείο είναι ο χρόνος εξαφάνισης της 19χρονης, αν και η ιατροδικαστική εξέταση είναι αυτή που θα καθορίσει, το πότε έγινε το ειδεχθές έγκλημα με τη βαλίτσα.

Αστυνομικές πηγές τονίζουν πάντως, ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα και ότι δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο, που να συνδέει τις δύο υποθέσεις.

* Ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 341 στην Αττική, 170 στη Θεσσαλονίκη - Ο χάρτης της διασποράς των νέων μολύνσεων