ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ με το πτώμα στη βαλίτσα στα Βίλια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Θρίλερ με το πτώμα στη βαλίτσα στα Βίλια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενήργησε ο Νίκος Καλογριάς ρίχνουν φως στην υπόθεση-θρίλερ με το πτώμα που εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η γυναίκα που βρέθηκε στα Βίλια είναι ηλικίας μεταξύ 30 και 40 ετών, και δολοφονήθηκε τις τελευταίες 30 ημέρες. Τα δύο αυτά στοιχεία αποκλείουν την εκδοχή το θύμα να είναι η 19χρονη Άρτεμις που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Κορωπί.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η γυναίκα που εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα πιθανότατα δολοφονήθηκε διά ασφυξίας. Ο δράστης δηλαδή της έκλεισε με τη βία τις αναπνευστικές οδούς, μέχρι που η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή. Στη συνέχεια, οι δράστες, σύμφωνα με την πιθανότερη εκδοχή, έβαλαν αμέσως το πτώμα σε βαλίτσα, το οποίο εγκατέλειψαν σε δύσβατη περιοχή στα Βίλια. Η βαλίτσα έμεινε στο σημείο, σύμφωνα με την εκτίμηση, από πέντε έως 30 ημέρες. Ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις, ενώ το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη με αποτέλεσμα να μη μπορεί να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου.

Αυτό που θα ακολουθήσει τώρα, είναι τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν η κοπέλα είχε πάρει οποιαδήποτε ουσία ή και εάν της είχαν χορηγηθεί βίαια ενώ οι Αρχές είναι σύμφωνα με πληροφορίες πολύ κοντά στην επίσημη ταυτοποίησή της.

Από την πρώτη στιγμή, οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών είχαν επικεντρώσει την έρευνά τους σε γυναίκες ηλικίας 30 έως 40 ετών, που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους και αναζητούνταν από τους οικείους τους και όπως φαίνεται η περίπτωση της δολοφονημένης είναι μέσα σε αυτές.

Περισσότερες απαντήσεις θα δοθούν και από τις εξετάσεις dna, μέσω των οποίων θα επιχειρηθεί ταυτοποίηση του πτωματος στα Βίλια με κάποια από τις γυναίκες που έχουν εξαφανιστεί τον τελευταίο ένα μήνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Μέχρι τι ώρα θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία