ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: Έτσι έγινε το τροχαίο με θύματα την 37χρονη Όλγα και την 3χρονη Στέλλα

Τραγωδία στην Κρήτη: Έτσι έγινε το τροχαίο με θύματα την 37χρονη Όλγα και την 3χρονη Στέλλα

Το τροχαίο δυστύχημα που έχει συγκλονίσει την Κρήτη έχει καταγραφεί και σε βίντεο αποτυπώνοντας τις στιγμές που οδήγησαν στον θάνατο την 37χρονη αστυνομικό και την 3χρονη κόρη της.

Σύμφωνα με το cretalive.gr στο βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή της σύγκρουσης του αγροτικού με το αυτοκίνητο της 37χρονης Όλγας Φραγκιαδάκη στη διασταύρωση Φανερωμένης – Γαλιάς στις Μοίρες Ηρακλείου, σε απόσταση λίγων μόνο μέτρων από το σπίτι της οικογένειας της άτυχης αστυνομικού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το αγροτικό αυτοκίνητο με τον Αλβανό οδηγό και τον Πακιστανό συνοδηγό είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο της 37χρονης «σηκώνοντάς» το στον αέρα.

Όπως μεταδίδει το Creta24, η 37χρονη αστυνομικός φορούσε ζώνη ασφαλείας ενώ η τρίχρονη κόρη της καθόταν πίσω σε ειδικό καθισματάκι.

Ο Αλβανός οδηγός του αγροτικού οχήματος, με το οποίο συγκρούστηκε το όχημα της 37χρονης, είχε δίπλωμα οδήγησης και το αυτοκίνητό του ήταν ασφαλισμένο.

Αν και μετά το τροχαίο το κοντέρ του αγροτικού οχήματος στο οποίο επέβαιναν μέσα οι δύο αλλοδαποί είχε σταματήσει στο μηδέν, αστυνομικοί της τροχαίας, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους, εκτιμούν πως είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Ο θάνατος της μητέρας και του παιδιού ήταν ακαριαίος, ενώ ο Αλβανός και ο Πακιστανός, τραυματίστηκαν ελαφρά.

Ο οδηγός του αγροτικού οχήματος υποβλήθηκε σε τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Την αστυνομία ειδοποίησε πρώτος ο τραγικός σύζυγος και πατέρας, αστυνομικός και ο ίδιος στο επάγγελμα, ο οποίος κατά πληροφορίες ήταν σε ανοιχτή ακρόαση με την 37χρονη Όλγα όταν σημειώθηκε το τροχαίο.

Δείτε βίντεο από την διασταύρωση καρμανιόλα όπου έγινε το τραγικό τροχαίο

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αδιανόητη η τραγωδία στο τροχαίο στην Κρήτη: Ο σύζυγος της 37χρονης αστυνομικού άκουσε τη σύγκρουση