ΕΛΛΑΔΑ

Αρνητής γρονθοκόπησε δημοτικό αστυνομικό για να μην του κάνει έλεγχο

Αρνητής γρονθοκόπησε δημοτικό αστυνομικό για να μην του κάνει έλεγχο
Φωτογραφία αρχείου
InTime

Ξεφεύγει η κατάσταση με τους αρνητές του κορονοϊού, με το νέο περιστατικό στην Κρήτη να περιλαμβάνει και σωματική επίθεση στον δημοτικό αστυνομικό που επιχείρηση να κάνει έλεγχο…

Ένα ακόμα απίθανο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν αρνητή του κορονοϊού καταγράφηκε, αυτή τη φορά στην Κρήτη. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το cretapost.gr, το συμβάν έλαβε χώρα στο Ηράκλειο, το μεσημέρι της Παρασκευής (15.01) με πρωταγωνιστή έναν άνδρα που αρνήθηκε τον έλεγχο και θύμα έναν άνδρα της δημοτικής αστυνομίας που επιχείρησε να του κάνει τον σχετικό έλεγχο.

Ο άνδρας επιτέθηκε φραστικά στον δημοτικό αστυνομικό, φώναζε τις απόψεις του περί συνομωσιολογίας και συστήματος ενώ προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, γρονθοκοπώντας τον άνδρα της δημοτικής αστυνομίας που επιχειρούσε να κάνει τον έλεγχο.

Η αστυνομία κλήθηκε άμεσα και συνέλαβε τον αρνητή, ενώ ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το θύμα στο ΠΑΓΝΗ για τις πρώτες βοήθειες. «Ο δημοτικός αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του καθώς φέρει κάποιους μώλωπες από την επίθεση», είπε στο cretapost.gr ο Μαρίνος Παττακός, πολιτικός προϊστάμενος της δημοτικής αστυνομίας του Ηρακλείου, λέγοντας πως αυτό ήταν το πρώτο σοβαρό περιστατικό που καταγράφηκε στην πόλη τους τελευταίους δέκα μήνες.

Συνολικά, όμως, είναι ένα από τα πολλά που έχουν συμβεί στην Ελλάδα – κι όχι μόνο – σε όλο το διάστημα της πανδημίας. Ειδικότερα στα μεγάλα αστικά κέντρα, έχουν καταγραφεί πολλές περιπτώσεις επιθέσεων κατά ανδρών της αστυνομίας και της δημοτικής αστυνομίας που επιχειρούν να κάνουν τους σχετικούς ελέγχους για τα μέτρα…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καπραβέλος στο Newsbomb.gr: Λάθος το άνοιγμα των καταστημάτων – Το 3ο κύμα είναι μπροστά μας