ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Πολικές θερμοκρασίες - Σε ποια περιοχή το θερμόμετρο έδειξε -8,1 βαθμούς

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Πολικές θερμοκρασίες - Σε ποια περιοχή το θερμόμετρο έδειξε -8,1 βαθμούς

Παγετός επικράτησε κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, με την ελάχιστη θερμοκρασία να πέφτει κάτω από τους -5 βαθμούς σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής 15/1 προς Σάββατο 16/1 στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά από την κακοκαιρία «Λέανδρος».

Παράλληλα, παγετός επικράτησε κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, με την ελάχιστη θερμοκρασία να πέφτει κάτω από τους -5 βαθμούς σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωί του Σαββάτου 16/1, όπου στη Κοζάνη το θερμόμετρο έδειξε -8,1 βαθμούς Κελσίου.

Καθόσον οι χιονοπτώσεις και οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχίσουν σε αρκετές περιοχές έως και το πρωί της Κυριακής 17/1, οι συνθήκες στο οδικό δίκτυο αναμένεται να είναι κατά τόπους ιδιαίτερα δυσμενείς.

Στην εικόνα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στο οδικό δίκτυο της Αττικής και των όμορων περιοχών το βράδυ του Σαββάτου 16/1. Με μωβ αποχρώσεις φαίνονται οι οδικοί άξονες όπου αναμένεται χιονόπτωση και με ανοικτό γαλάζιο οι οδικοί άξονες όπου αναμένεται χιονόνερο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Ψύχος και χιόνια στη μισή Ελλάδα - Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα