ΕΛΛΑΔΑ

Σοφία Μπεκατώρου: Αποκαλύψεις και από άλλες αθλήτριες – Τι καταγγέλλουν Μπίκοφ - Ιατρίδου

Σοφία Μπεκατώρου: Αποκαλύψεις και από άλλες αθλήτριες – Τι καταγγέλλουν Μπίκοφ - Ιατρίδου

Μετά την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου, οι αθλήτριες Μάνια Μπίκοφ και Ραμπέα Ιατρίδου έκαναν τις δικές του αποκαλύψεις για την κακοποίηση που υπέστησαν

Οι αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για όσα υπέστη από μέλος του χώρου της ιστιοπλοΐας το 1998, κατά τη Διαδικτυακής Ημερίδας με θέμα «Start to Talk/Σπάσε τη Σιωπή – Μίλησε, Μην Ανέχεσαι», που διοργάνωσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού, φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή για μία σειρά αποκαλύψεων σεξουλικών κακοποιήσεων στον χώρο του αθλητισμού.

Έτσι, λίγα 24ωρα μετά τη Σοφία Μπεκατώρου προχώρησαν σε αποκαλύψεις σεξουαλικής παρενόχλησης η διεθνής πολίστρια Μάνια Μπίκοφ και η κολυμβήτρια τεχνικής κολύμβησης Ραμπέα Ιατρίδου. Η διεθνής πολίστρια Μάνια Μπίκοφ μοιράστηκε μέσω της σελίδας της στο Facebook τη δική της τραυματική εμπειρία που βίωσε σε μικρή ηλικία επισκεπτόμενη γιατρό ο οποίος θα τη βοηθούσε να ξεπεράσει τραυματισμό στον ώμο.

Η ανάρτηση της

Η αποκάλυψη της Ιατρίδου

Λίγες ώρες αργότερα από τη Μάνια Μπίκοφ ήρθε και η ανάρτηση της κολυμβήτριας Ραμπέας Ιατρίδου η οποία αποκάλυψε την εμπειρία της με γιατρό που την εξέταζε γυμνή χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος.

Η ανάρτηση της

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εστίαση: Παραμένει σε lockdown – Κραυγή αγωνίας από επιχειρήσεις κι εργαζόμενους - Φόβοι για λουκέτα