ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown: Επιστολή του Δημάρχου Αχαρνών στον Νίκο Χαρδαλιά για να αρθούν τα μέτρα

Lockdown: Επιστολή του Δημάρχου Αχαρνών στον Νίκο Χαρδαλιά για να αρθούν τα μέτρα

Ο Σπύρος Βρεττός απευθύνθηκε στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, ζητώντας να αρθεί το «σκληρό» lockdown που έχει επιβληθεί στον Δήμο Αχαρνών.

Σε καθεστώς αυστηρών απαγορεύσεων είναι ο Δήμος Αχαρνών από την Παρασκευή, καθώς ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς εξήγγειλε το σκληρό lockdown στην ενημέρωση της Παρασκευής από το υπουργείο Υγείας. Στην απόφαση αυτή αντιτίθεται ο Δήμαρχος, Σπύρος Βρεττός, ο οποίος έστειλε σχετική επιστολή ζητώντας να αρθούν άμεσα τα μέτρα.

Η επιστολή είχε τον χαρακτήρα διαμαρτυρίας, με τον Σπύρο Βρεττό όπως αναφέρεται στη σελίδα του Δήμου Αχαρνών στο Facebook να «στέκεται δίπλα στους πολίτες και τους επιχειρηματίες της πόλης».

Η επιστολή:

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών, μάλιστα, αναφέρεται πως «Μετά τη λήψη επιπλέον περιοριστικών μέτρων στο Δήμο Αχαρνών ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός απευθύνθηκε στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, εξηγώντας του τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επαναξεταστεί άμεσα η απόφαση. Παράλληλα υπενθύμισε τα αιτήματα που είχε κάνει ο Δήμος τον περασμένο μήνα προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω διασπορά».

Δείτε τις προηγούμενες επιστολές

Η πρώτη επιστολή Η δεύτερη επιστολή Η τρίτη επιστολή

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Μπεκατώρου: Διαβήματα από τους δικηγόρους της – «Να ενεργοποιηθούν οι αρχές»