ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή Μαρκέλλας: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία - Της έδωσε κοκαΐνη, τη βίασε και τη φωτογράφισε

Απαγωγή Μαρκέλλας: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία - Της έδωσε κοκαΐνη, τη βίασε και τη φωτογράφισε

Στην υπόθεση που είχε συνταράξει το πανελλήνιο, σοκάρουν τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Παρατείνεται η προσωρινή κράτηση για ακόμη 6 μήνες της Ειρήνης Μούρθου, η οποία κατηγορείται για βιασμό και αρπαγή της 10χρονης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έδωσε ναρκωτικά, αφαίρεσε τα ρούχα της ανήλικης, την έλουσε και έριξε λάδι στο σώμα της. Στη συνέχεια την έβαψε με τρόπο που να προκαλεί σεξουαλική διέγερση.

Σοκάρει το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, μία υπόθεση που είχε σοκάρει το πανελλήνιο.

Στο βούλευμα υπάρχουν στοιχεία που σοκάρουν και ανατρέπουν όλα όσα υποστήριζε η κατηγορούμενη, προκειμένου να πέσει στα μαλακά

Βάσει των στοιχείων της δικογραφίας υπήρξαν βάσιμες ενδείξεις ότι η κατηγορούμενη παρήγαγε και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας καθότι αφού αφαίρεσε τα ρούχα της ανήλικης, την έλουσε και έριξε λάδι στο σώμα της. Στη συνέχεια της φόρεσε τα δικά της ρούχα και την έβαψε με μακιγιάζ στα χείλη και στα μάτια και άρχισε να την φωτογραφίζει με τρόπο ώστε να προκαλείται γενετήσια διέγερση, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA.

Η 33χρονη κατηγορούμενη προσπαθούσε να πείσει τις αρχές, ότι το μόνο που ήθελε ηταν να βοηθήσει την ανήλικη. Να την καθαρίσει και να της παρέχει ότι της έλειπε από τη μητέρα της…αγάπη και θαλπωρή. Τα στοιχεία όμως αποκάλυψαν την φρικτή αλήθεια..

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ναρκωτικές ουσίες στο αίμα και τα ούρα της ανήλικης, τις οποίες χορήγησε η κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με το βούλευμα παρατείνεται η προσωρινή κράτηση της 33χρονης για ακόμη έξι μήνες δίνοντας παράλληλα χρόνο στις αρχές να Ξετυλίξουν και το τελευταίο κουβάρι της υπόθεσης σχετικά με την ύπαρξη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Μπεκατώρου: Διαβήματα από τους δικηγόρους της – «Να ενεργοποιηθούν οι αρχές»