ΕΛΛΑΔΑ

Κακλαμανάκης: Νέες αποκαλύψεις - «Δεν έχετε δει ακόμη τίποτα - Θα το πάμε μέχρι τέλους» (vid)

Κακλαμανάκης: Νέες αποκαλύψεις - «Δεν έχετε δει ακόμη τίποτα - Θα το πάμε μέχρι τέλους» (vid)
Facebook

O αθλητής της ιστιοπλοΐας και δύο φορές Ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης, μίλησε στο Mega σχετικά με την καταγγελία που έκανε η ιστιοπλόος και δύο φορές Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, περί σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

Μετά τα όσα αποκάλυψε και ο ίδιος χτες για απειλές κατά της ζωής του για να μη μιλήσει για όσα γίνονταν, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα, ανέφερε ότι έχει στη διάθεσή του στοιχεία για νέα υπόθεση που θα βγει στη δημοσιότητα και μίλησε για όσα θα ακολουθήσουν.

«Δυστυχώς για εμάς, τα όσα είπα στη Βουλή περί γενικότερες διαφθοράς στην Ομοσπονδία και κατάχρηση εξουσίας, αποδεικνύονται καθημερινά. Όταν οι άνθρωποι αυτοί έχουν επί 30 χρόνια το ακαταλόγιστο, θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα. Ήλπιζα τα όσα είπα στη Βουλή να ήταν η αρχή για όλους τους αθλητές. Ήταν τελικά και για τη Σοφία, και δυστυχώς δικαιώνομαι», τόνισε ο Νίκος Κακλαμανάκης.

«Η ίδια κλίκα ανθρώπων έχει φτάσει στο σημείο όχι απλά προκλητικά να δημιουργούν προβλήματα στους αθλητές, αλλά μέσα από τη συμπεριφορά τους που φτάνει μέχρι τις ύβρεις, φτάνουν να περιφρονούν και τον ίδιο τον εισαγγελέα. Ισχυρίζονται ότι το βίντεο που κινητοποίησε τον εισαγγελέα ήταν ταξιδιωτικού περιεχομένου. Που μίλησαν οχτώ αθλητές που έχουν καταθέσει τον αγώνα και τον πόνο τους», συνέχισε ο ίδιος.

Οι απειλές κατά της ζωής του

Ο Νίκος Κακλαμανάκης αναφέρθηκε στις απειλές για τη ζωή του.

«Έχω δεχτεί απειλές για τη ζωή μου το 1999 και το 2018. Το πρώτο αφορούσε σε καταγγελία που είχα κάνει για διασπάθιση δημόσιου χρήματος που γινόταν ενόψει Ολυμπιάδας 2004, και το 2018 γιατί είδα κάτι που δεν έπρεπε και αφορά σε περίπτωση παραδοπιστίας. Δεν θα πω παραπάνω για τη δεύτερη περίπτωση, εμπλέκονται ένοπλες δυνάμεις, όταν θα έχω έτοιμο το βίντεο θα μπούμε σε λεπτομέρειες», είπε χαρακτηριστικά ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας.

«Δεν μπορώ να γνωρίζω αν υπήρχαν άνθρωποι που γνώριζαν για τη Σοφία Μπεκατώρου. Πρόσφατα έχουν εφεύρει την κωλοτούμπα. Όλα αυτά έχουν ξεπεράσει και την ηθική. Είναι ένας στενός κύκλος άνθρωπος που έχουν την εκτελεστική εξουσία. Οι άλλοι αδυνατώ να πιστέψω ότι δε γνωρίζουν. Δεν μπορεί να με πείσει κανείς ότι δεν άκουσε, δεν είδε, δεν κατάλαβε», συνέχισε ο Νίκος Κακλαμανάκης αναφορικά με την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Στοιχεία για νέα υπόθεση

«Εμείς πρέπει να έχουμε ψυχική ηρεμία ώστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δυστυχώς δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τους αθλητές όλου του κόσμου. Είχαμε πόλεμο εσωτερικό. Οι αθλητές που μίλησαν για όλο αυτά στο βίντεο που κυκλοφόρησε ήταν η ελίτ. Τον κύριο που καταγγέλει η κ. Μπεκατώρου τον γνώριζα. Ήξερα ότι είναι ένας άνθρωπος που επιβάλει», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα, ανέφερε ότι έχει στη διάθεσή του στοιχεία για νέα υπόθεση που θα βγεί στη δημοσιότητα και μίλησε για όσα θα ακολουθήσουν: «Αυτά που έχουμε αναγγείλει είναι λίγο – πολύ γνωστά. Υπάρχει εισαγγελική έρευνα για την οποία έχουμε δώσει ό,τι στοιχεία έχουμε, υπάρχουν στοιχεία που καταθέτουμε σε ένα φιλμ 20 λεπτών. Η ομοσπονδία επιδιώκει συσκότιση αλλά αυτό δε θα περάσει. Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να πάμε μέχρι το τέλος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Μπεκατώρου - Η πρώτη ανάρτηση: Ευγνωμοσύνη για τη στήριξη - Δέσμευση «να βγουν όλα στο φως»