ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Η σοκαριστική εικόνα από το άγριο έγκλημα - Εδώ έσφαξε την 55χρονη ο Νορβηγός

Χανιά: Η σοκαριστική εικόνα από το άγριο έγκλημα - Εδώ έσφαξε την 55χρονη ο Νορβηγός

Ο δράστης καταζητείται από την αστυνομία, η οποία εικάζει πως δεν έχει φύγει από το νησί.

Με τον γιο της 55χρονης που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής μέσα σε μία λίμνη αίματος, στα Μεσκλά Χανίων, επικοινώνησε μέσω messenger - σύμφωνα με πληροφορίες - ο 47χρονος Νορβηγός που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος του στυγερού εγκλήματος. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία από το εσωτερικού του σπιτιού που εξασφάλισε το Cretalive.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ακόμα δεν είναι σαφές τί ανέφερε ο ίδιος και αν ανέλαβε την ευθύνη για το έγκλημα, ωστόσο η επικοινωνία έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, που τον αναζητούν. Όπως αναφέρεται, ο 47χρονος ήταν σε παροξυσμό και φέρεται να είπε ότι θα παραδοθεί στην Ελληνική Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος Νορβηγός, ιδιωτικός υπάλληλος με τον οποίο η 54χρονη συζούσε το τελευταίο διάστημα - και φέρεται ως ο βασικός ύποπτος -κατάφερε, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, επτά χτυπήματα πιθανότατα από μαχαίρι στην άτυχη γυναίκα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 47χρονος δεν έχει φύγει εκτός Κρήτης και ότι παραμένει στο νησί. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος έχει - εκτός από τα θέματα που έχει με το αλκοόλ - αντιμετωπίσει και προβλήματα και ψυχικής φύσεως. Μάλιστα, αναφέρεται ότι έχει νοσηλευτεί και στην Ψυχιατρική Κλινική.

Πηγή: cretalive.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακινήσεις εκτός νομού: Τεστ το άνοιγμα της αγοράς - Τι εξετάζεται