ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Θετική στον ιό η διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης - Σε καραντίνα ο δήμαρχος Καλαμάτας

Κορονοϊός: Θετική στον ιό η διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης - Σε καραντίνα ο δήμαρχος Καλαμάτας
INTIME NEWS

Με κορονοϊό διαγνώστηκε η διοικήτρια του νοσοκομείου Σπάρτης, Εύη Παπαγεωργίου, η οποία μπήκε αμέσως σε καραντίνα στο σπίτι της, όπως ενημέρωσε η ίδια στην σελίδα της στο Facebook.

Διαβάστε την ανάρτηση της Εύης Παπαγεωργίου στο Facebook:

«Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, όπως επιβάλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στο σπίτι! Αισθάνομαι καλά. Ευχαριστώ όλες και όλους για το ενδιαφέρον σας! Ο Φορέας μας, το ΓΝ Λακωνίας, παραμένει δυνατά στην πρώτη γραμμή της μάχης. Η πλειοψηφία όσων υγειονομικών νόσησαν ανέπτυξε ήπια συμπτωματολογία και σταδιακά πλέον επανέρχονται στις θέσεις τους υγιείς και έτοιμοι να συνεχίσουν να προσφέρουν».

Όπως ήταν φυσιολογικό, για ευνόητους λόγους, σε κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκε και ο σύζυγος της κυρίας Παπαγεωργίου, Θανάσης Βασιλόπουλος, δήμαρχος Καλαμάτας.

«Εργασία στο σπίτι, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αν και τα τεστ στα οποία υποβλήθηκα ήταν αρνητικά, εν τούτοις από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες θα εργάζομαι στο σπίτι καθώς η σύζυγός μου Εύη, στην πρώτη γραμμή της μάχης, ως Διοικήτρια του ΓΝ Λακωνίας, διαγνώστηκε θετική στην COVID 19», έγραψε ο κ. Βασιλόπουλος στο Facebook.

Με πληροφορίες από: eleftheriaonline.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Γλείφει εκεί που έφτυνε - Του βγήκαν ξινά τα νταηλίκια