ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Ο πατέρας του προπονητή είπε ότι είχαν σχέση αλλά διαφωνούσε

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Ο πατέρας του προπονητή είπε ότι είχαν σχέση αλλά διαφωνούσε
InTime

Ο πατέρας του 38χρονου προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας επανέλαβε τα λόγια του γιου του, λέγοντας πως είχε σχέση με το κορίτσι και πως εκείνος και η σύζυγός του διαφωνούσαν με αυτό αλλά παράλληλα δέχθηκαν την προοπτική του γάμου.

Ανατριχιαστικά είναι τα λόγια του πατέρα του 38χρονου προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας. Μάλιστα, επανέλαβε τον ισχυρισμό του γιου του, μιλώντας στο Star, κάνοντας λόγο για σχέση του προπονητή με το παιδί, λέγοντας πως εκείνος και η γυναίκα του αντιδρούσαν, όμως, εν τέλει αποδέχθηκαν να υπάρξει γάμος των δυο αφού η σχέση όπως είπε προχώρησε!

«Έδειχνε τέτοια αγάπη στον πατέρα της κοπέλας και τέτοια αγάπη στη μάνα της κοπέλας, που εμείς ζηλεύαμε... Το ένα παιδί μας το πήρε ο Θεός και ο άλλος... γιατί το κάνει αυτό;», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Κάποια πράγματα εμένα δεν μου άρεσαν, κάτι έβλεπα εγώ και κάποια λόγια της μάνας σε εμάς... Άρχιζε η μαμά της μικρής, ταιριαστό ζευγάρι, έναν τέτοιο θέλω για την κόρη μου, να τα παντρέψουμε.. Και έλεγε, ρε συ... τι είναι αυτά, η διαφορά ηλικίας. Μα η διαφορά ηλικίας κάνει τα ευτυχισμένα ζευγάρια...»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν σαν ερωτευμένα παιδιά .. 16 με 17 χρόνια διαφοράς... Τι μου λένε δεν ξέρουν και τι έκαναν... Είναι δυνατόν να πιστέψω ότι ένα κοριτσάκι βιάστηκε 11 χρονών και έπειτα από τρία χρόνια το ανακάλυψε η μαμά; Είναι δυνατόν;».

Σχετικά με τη σημερινή κατάθεση της νυν 20χρονης, ότι ο γιος του την είχε απειλήσει για να μην μιλήσει, υποστήριξε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. «Όχι δεν ισχύει αυτό. Αλλά στέκει αυτό, δηλαδή το παιδί ήταν τόσο πολύ συνειδητοποιημένο που δεν μιλάει στη μαμά του, αλλά η μαμά δεν το έβλεπε, ότι είναι 11 χρονών ότι πονάει η κοιλιά του...», ανέφερε.

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Εμείς δεχτήκαμε να το πάρουμε το κοριτσάκι, να μπει στο σπίτι μας και να το σπουδάσουμε. Λεφτά δεν έχουμε να πετάμε, αλλά για να ζήσει αξιοπρεπώς μία οικογένεια, τα καταφέρνουμε. Δεν είπα ποτέ ότι ρίξανε το παιδί τους οι άνθρωποι στα λεφτά, δεν είπα ότι πούλησαν το παιδί τους για λεφτά . Όμως εγώ θα σκεφτόμουν μία πλούσια νύφη για να περάσει καλά ο γιος μου, γιατί να μην σκεφτούν το ίδιο... Θα περίμενε να την παντρευτεί όταν το επιτρέπει ο νόμος, όταν θα θέλουν κι αυτοί οι άνθρωποι... Θεωρώ δικό μου λάθος που δεν δώσαμε έναν λόγο».

Τέλος, ανέφερε ότι «Το κορίτσι το έβλεπα σαν παιδί μου, δεν ήξερα για σεξουαλικές σχέσεις. Όταν δυο παιδιά είναι ερωτευμένα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται ληξιαρχική πράξη γέννησης για να προχωρήσουν. Εγώ, βέβαια, δεν ήξερα τίποτα…».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ήταν και οι δηλώσεις της μητέρας του 38χρονου προπονητή στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό. Έκανε λόγο για τις ευθύνες της μητέρας της αθλήτριας, που σύμφωνα με τα λεγόμενά της «έσπρωχνε» το ειδύλλιο των δυο, αναφέροντας πως έλεγε ότι «τα παιδιά ταιριάζουν». Η ίδια ανέφερε πως ήταν αντίθετη με αυτή τη σχέση του γιου της και πως είχε μαλώσει μαζί του για αυτό το θέμα, καθώς του ζήτησε εξηγήσεις για το πώς σύναψε σχέσεις με μια ανήλικη…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: 3 κρούσματα της μετάλλαξης στη Βόρεια Ελλάδα - Φόβοι για πολύ περισσότερα