ΕΛΛΑΔΑ

Σήφης Βαλυράκης: Έχουμε δύο βίντεο λένε οι δικηγόροι - Εξετάστηκε η προπέλα του φουσκωτού

Σήφης Βαλυράκης: Έχουμε δύο βίντεο λένε οι δικηγόροι - Εξετάστηκε η προπέλα του φουσκωτού

Οι δικηγόροι της οικογένειας αποκάλυψαν ότι έχουν στην κατοχή τους δυο βίντεο από τη στιγμή που το λευκό αλιευτικό σκάφος προσέγγισε το φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες που αναμένεται να ρίξουν φως στις συνθήκες, κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η αυτοψία από εμπειρογνώμονα που όρισε η οικογένεια Βαλυράκη και ενός ιατροδικαστή, στο μικρό φουσκωτό σκάφος που χρησιμοποίησε για τελευταία φορά ο πρώην υπουργός.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η αυτοψία επικεντρώθηκε στην προπέλα του μικρού σκάφους, ώστε να προσδιοριστεί αν ήταν εκείνη που τραυμάτισε θανάσιμα, την περασμένη Κυριακή, τον Σήφη Βαλυράκη.

Οι δικηγόροι της οικογένειας αποκάλυψαν ότι έχουν στην κατοχή τους δυο βίντεο από τη στιγμή που το λευκό αλιευτικό σκάφος προσέγγισε το φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη και το σκηνικό έντασης που ακολούθησε ανάμεσα στον πρώην υπουργό και τον καπετάνιο του μεγαλύτερου σκάφους.

Οι συνήγοροι της οικογένειας Βαλυράκη, γνωστοποίησαν επίσης ότι, μέχρι στιγμής, πάνω από 12 ψαράδες της περιοχής, έχουν προσέλθει να καταθέσουν με τα ημερολόγια των σκαφών τους και έναν μάρτυρα για το πού βρίσκονταν την ώρα της τραγωδίας.

Σε επικοινωνία που είχε νωρίτερα το Newsbomb.gr με τον δικηγόρο της οικογένειας Βαλυράκη, Γιώργο Σπύρου, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοικτά τονίζοντας ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για την έκβαση της υπόθεσης.

Αναφορικά για το αν υπάρχουν κι άλλοι μάρτυρες, πέραν των τριών που ήδη έχουν καταθέσει στις Αρχές, ο κ. Σπύρου ανέφερε, «δέχομαι τηλεφωνήματα από πολλούς που θέλουν να καταθέσουν για την υπόθεση».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γυμνάσια - Λύκεια: Αλαλούμ για τη Δευτέρα - Τι εισηγούνται οι ειδικοί, τι απαντά το υπ. Παιδείας