ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: «Ανοίγουν στόματα» στην παλιά του γειτονιά – Τι αποκαλύπτουν οι κάτοικοι

Δημήτρης Λιγνάδης: «Ανοίγουν στόματα» στην παλιά του γειτονιά – Τι αποκαλύπτουν οι κάτοικοι

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τις συναναστροφές του Δημήτρη Λιγνάδη με ανήλικα παιδιά.

Κάτοικοι της παλιάς γειτονιάς του Δημήτρη Λιγνάδη, στην Κυψέλη μίλησαν στο Star και αποκάλυψαν πως ο σκηνοθέτης είχε πάρε δώσε με νεαρούς ενώ είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι από έναν πατέρα.

Για μια περίοδο σχεδόν 20 ετών φαίνεται ότι δεκάδες έφηβοι είχαν περάσει από τα δυο διαμερίσματα του σκηνοθέτη. Τόσο στο Μεταξουργείο όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα όσο και στο παλιό του σπίτι στην Κυψέλη. Οι μαρτυρίες των γειτόνων παρουσιάζουν το ίδιο μοτίβο και στις δυο περιοχές.

Ο ρόλος των ΜΚΟ

Οι έρευνες της εισαγγελίας, προσπαθούν να εξακριβώσουν, αν εμπλέκονται ΜΚΟ στα μαθήματα θέατρου που ισχυριζόταν ότι παρέδιδε ο Δημήτρης Λιγνάδης σε ανήλικους μετανάστες στο Μεταξουργείο.

Σημείο κλειδί φαίνεται πως είναι, το αν πράγματι κάποιοι νεαροί, παραπονέθηκαν και ζήτησαν να μην ξαναπάνε στα μαθήματα αυτά.

Στην παλιά του γειτονιά την Κυψέλη, τον περιγράφουν ως απόμακρο και σκοτεινό. Άνθρωποι που τον γνωρίζουν με το μικρό του όνομα, αποκαλύπτουν μιλώντας στο Star, ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης γλύτωσε από του χάρου τα δόντια, όταν ο πατέρας ενός νεαρού του επιτέθηκε με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σκηνοθέτης βγήκε μαχαιρωμένος από το σπίτι του και έφτασε μπροστά σε ένα καφέ προκειμένου να ζητήσει βοήθεια όλοι τότε μιλούσαν για ληστεία.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Κόλαση» με 2.147 νέες μολύνσεις - 357 διασωληνωμένοι και 22 θάνατοι σε 24 ώρες