ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Στραβοπόδης: Αυτός είναι ο δεύτερος ηθοποιός που ερευνάται για βιασμό - Η μήνυση σε βάρος του

Νίκος Στραβοπόδης: Αυτός είναι ο δεύτερος ηθοποιός που ερευνάται για βιασμό - Η μήνυση σε βάρος του

Ο Νίκος Στραβοπόδης είναι ο δεύτερος ηθοποιός σε βάρος του οποίου έχει κατατεθεί μήνυση για βιασμό.

Τη μήνυση κατέθεσε ο Δημήτρης Άνθης περιγράφοντας όσα βίωσε.

«Ένιωσα να προσπαθεί να εισδύσει με το χέρι του στο σώμα μου, με βίαιη, απότομη και πολύ δυνατή κίνηση. Αισθάνθηκα εντονότατο πόνο, του είπα να σταματήσει, αμέσως αυτός δεν έδωσε σημασία στις παρακλήσεις μου και συνέχισε την προσπάθειά του. Ένοιωσα εντονότατο σωματικό πόνο και μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια. Κλαίγοντας τον ικέτευα να σταματήσει, αυτός, όμως, σαν να έπαιρνε δύναμη από τις παρακλήσεις μου, γινόταν βιαιότερος…», αναφέρει στη μήνυση ο Δημήτρης Άνθης σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr.

Στη μήνυση αναφέρεται από τον Δημήτρη Άνθη ότι γνώρισε τον Νίκο Στραβοπόδη το 2006 σε μπαρ στον Πύργο Αθηνών όπου εργαζόταν ως σερβιτόρος ο αδερφός του.
Κατά τη μήνυση ο Στραβοπόδης αφενός είπε στον Άνθη ότι φοιτούσε στην δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και αφετέρου υπερηφανευόταν για τις γνωριμίες του με πολύ σημαντικά πρόσωπα του θεατρικού κόσμου καθώς και ότι είχε ιδιαίτερα στενή σχέση με έναν δάσκαλο στη Σχολή.

Στη συνέχεια στη μήνυση περιγράφονται τα όσα συνέβησαν τον Μάιο του 2006.

Ο Άνθης αναφέρει ότι ο Νίκος Στραβοπόδης τον οδήγησε στο εσωτερικό του δωματίου του. Εκεί περίμενε να ανάψει τα φώτα, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. «Αντί γι αυτό, ξαφνικά, όλως αιφιδιαστικά, χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε συζήτηση μεταξύ μας, όρμησε πάνω μου από πίσω στα σκοτεινά, με έσπρωξε με μεγάλη βία και με ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι, γύρισε και τα δύο χέρια του στην πλάτη μου και με ακινητοποίησε με το σωματικό του βάρος και την μυϊκή του δύναμη, η οποία ήταν πολύ υπέρτερη της δικής μου…».

Ο μηνυτής περιγράφει ότι ο Νικόλας Στραβοπόδης άρχισε να τον βρίζει με χυδαίες εκφράσεις. «Με το ένα χέρι του και με το σωματικό του βάρος με κρατούσε ακίνητο πάνω στο κρεβάτι, ενώ με το άλλο άρχισε να τραβάει με δύναμη για να μου βγάλει το παντελόνι. Αιφνιδιάστηκα, πανικοβλήθηκα από την απρόσμενη βιαιότητα, ένοιωσα να χάνω τον κόσμο μου! Διαμαρτυρήθηκα, του είπα “τι κάνεις εκεί, άσε με, δεν θέλω”, προσπάθησα να σηλωθώ όρθιος…

Ένοιωσα να προσπαθεί να εισδύσει με το χέρι του στο σώμα μου, με βίαιη, απότομη και πολύ δυνατή κίνηση. Αισθάνθηκα εντονότατο πόνο, του είπα να σταματήσει, αμέσως αυτός δεν έσωσε σημασία στις παρακλήσεις μου και συνέχισε τις προσπάθειές του. Ένοιωσα εντονότατο σωματικό πόνο και μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια. Κλαίγοντας τον ικέτευα να σταματήσει, αυτός, όμως, σαν να έπαιρνε δύναμη από τις παρακλήσεις μου, γινόταν ολοένα και βιαιότερος εντείνοντας περαιτέρω τις προσπάθειές του, μέχρι που κατάφερε να παραβιάσει το σώμα μου με ολόκληρο το χέρι του.

Ταυτόχρονα με έβριζε χυδαία και με απειλούσε σαν έμπειρος εγκληματίας ότι αν φωνάξω δεν θα βγω ζωντανός από εκεί μέσα. Αφού ολοκλήρωσε την πράξη της διείσδυσής με όλο του το χέρι, με εμένα να σφαδάζω στον πόνο, με βίασε εισάγοντας και το γενντικό του όργανο στο σώμα μου…».

Ο Δημήτρης Άνθης συμπληρώνει ότι σώθηκε όταν ο Νίκος Στραβοπόδης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα. «Θυμάμαι ότι είχε μια σύντομη συνομιλία με έναν άγνωστο σε εμένα συνομιλητή, στον οποίο είπε “έλα εδώ, τον έχω».

Το φερόμενο ως θύμα καταθέτει ότι τότε βρήκε την ευκαιρία να τον σπρώξει και να απελευθερωθεί, φεύγοντας από το διαμέρισμα. Όπως, μάλιστα, αναφέρει η συγκεκριμένη εμπειρία ήταν «τραυματική», καθώς δεν είχε καμία σεξουαλική εμπειρία, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το συγκεκριμένο τραύμα. Επίσης δηλώνει ότι φοβήθηκε να καταγγείλει το συγκεκριμένο περιστατικό στην αστυνομία, φοβούμενος την κατακραυγή, τις ισχυρές γνωριμίες του Στραβοπόδη και επειδή δεν ήθελε να πληγώσει την οικογένειά του.

Πηγή: dikastikoreportaz.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Πάει πίσω το άνοιγμα της αγοράς - Λειτουργία των καταστημάτων με βάση τα τετραγωνικά