ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα καταγγελία από τον Ανδρέα Φυλακτού - Πώς γλίτωσε τα χειρότερα

Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα καταγγελία από τον Ανδρέα Φυλακτού - Πώς γλίτωσε τα χειρότερα

Για την προσωπική του εμπειρία στο χώρο του θεάτρου και την προσπάθεια κάποιων να τον εκμεταλλευτούν σεξουαλικά μίλησε ο ηθοποιός Ανδρέας Φυλακτού.

Ο ηθοποιός, σχολίασε πως κάποιοι θέλησαν να τον στείλουν για ακρόαση στο δωμάτιο του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

«Μου είπαν ότι ο ρόλος θα ήταν γυμνός, οπότε θα έπρεπε να είμαι γυμνός στην πρόβα. Και αφού με δει γυμνό θα μου έβαζε κάποιες συνθήκες που θα έπρεπε να ανταπεξέλθω» σημείωσε ο κ. Φυλακτού, τονίζοντας ότι αντέδρασε και έφυγε από το χώρο.

«Όταν μοιράστηκα αυτό το περιστατικό με συναδέλφους, βρέθηκε περίπτωση που ο συνάδελφος δεν αντέδρασε όπως εγώ και κακοποιήθηκε σεξουαλικά από το ίδιο άτομο. Η μία περίπτωση έγινε στην Ελλάδα και η άλλη στην Κύπρο. Ο ίδιος διαμεσολαβητής που έστειλε το συνάδελφο και βρέθηκε να κακοποιείται, είναι το ίδιο άτομο που προσπάθησε να στείλει και εμένα», πρόσθεσε.

«Ο άνθρωπος που προσπάθησαν να με στείλουν στο δωμάτιό του για πρόβες είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης» αποκάλυψε ο δημοφιλής κύπριος ηθοποιός, υπογραμμίζοντας ότι μετά την άρνησή του να βρεθεί στο δωμάτιο του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού άλλαξαν πολλά στον εργασιακό του χώρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: «Μπλόκο» στο SMS με κωδικό 6 – Απαγόρευση μετακινήσεων από δήμο σε δήμο στην Αττική