ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία αστυνομικών στου Ρέντη: Συνελήφθη 40χρονος που είχε εμπλακεί στο φονικό

Δολοφονία αστυνομικών στου Ρέντη: Συνελήφθη 40χρονος που είχε εμπλακεί στο φονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Συνελήφθη άντρας που εμπλέκεται στη δολοφονία των δύο αστυνομικών στο Ρέντη το Μάρτιο του 2011.

Πρόκειται για έναν 40χρονο, το όνομα του οποίου είχε συμπεριληφθεί στη δικογραφία για τη δολοφονία των δύο ειδικών φρουρών την άνοιξη του 2011 στο Ρέντη κατά τη διάρκεια καταδίωξης συμμορίας, η οποία είχε διαπράξει ληστεία σε περιοχή της δυτικής Αττικής.

Φαίνεται ότι το συγκεκριμένο άτομο ήταν εκείνο το οποίο είχε προμηθεύσει τη συμμορία με κλεμμένο αυτοκίνητο για τη ληστεία.

Ο εν λόγω άντρας συνελήφθη πριν από λίγα 24ωρα από την ασφάλεια δυτικής Αττικής, καθώς συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Έχουν εντοπιστεί ποσότητες ναρκωτικών και μεγάλο χρηματικό ποσό σε τέσσερις επιχειρήσεις σε σπίτια της δυτικής Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο θύματα, Ιωάννης Ευαγγελινέλης, 23 ετών, και Γιώργος Σκυλογιάννης, 22 ετών, έπεσαν νεκρά από πυρά ατόμων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, σε ενέδρα που τους έστησαν στην περιοχή της Λαχαναγοράς του Ρέντη την 1η Μαρτίου 2011. Οι δράστες είχαν σταματήσει το αυτοκίνητο σε σκοτεινό σημείο και όταν πλησίασαν οι μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ βγήκαν από το όχημα και τους εκτέλεσαν με καλάσνικοφ και ένα πιστόλι. Είχε προηγηθεί καταδίωξη ύστερα από ληστεία σε περίπτερο, στο Μενίδι.

Οι στιγμές τότε ήταν δραματικές. Ακούστε στο παρακάτω βίντεο τις συνομιλίες μετά την εκτέλεση των δύο νεαρών αστυνομικών:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Τάκης Βουγιουκλάκης