ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κυπαρισσία: Σοκαριστικό ντοκουμέντο - Η εν ψυχρώ εκτέλεση του 39χρονου (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κυπαρισσία: Σοκαριστικό ντοκουμέντο - Η εν ψυχρώ εκτέλεση του 39χρονου (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σοκάρει το βίντεο - ντοκουμέντο με την εν ψυχρώ εκτέλεση του 39χρονου μέσα σε κατάστημα στην Κυπαρισσία

Ο 72χρονος άνδρας αφού διαπληκτίστηκε κατά την πρώτη επίσκεψή του στο κατάστημα με το θύμα για έναν λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ ύψους περίπου 170 ευρώ, έφυγε από το μαγαζί απειλώντας τον 39χρονο ότι θα επιστρέψει αργότερα έχοντας μαζί του το όπλο του.

Λίγο αργότερα, επέστρεψε με ένα ταξί και κρατώντας ένα περίστροφο στα χέρια κατευθύνθηκε προς το κατάστημα του 39χρονου. Εντός του μαγαζιού βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και δύο γυναίκες υπάλληλοι, ενώ στην είσοδο περίμενε ένας πελάτης για να μπει.

Σύμφωνα με το Mega, o 72χρονος χωρίς να πει έστω και μια κουβέντα κινήθηκε με γοργό βηματισμό προς το σημείο που βρίσκονταν το θύμα. Όταν έφτασε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων σήκωσε το περίστροφο και πυροβόλησε τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

Το Mega εξασφάλισε το βίντεο - ντοκουμέντο που δείχνει όλα όσα συνέβησαν.

Δείτε το βίντεο από το έγκλημα στην Κυπαρισσία – Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές

Αμετανόητος ο δράστης: «Ήταν θέμα τιμής»

Αμετανόητος εμφανίσθηκε μπροστά στον εισαγγελέα και την ανακρίτρια το πρωί της Πέμπτης (08/04), ο 72χρονος που σκότωσε με περίστροφο τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος.

«Δεν μετανιώνω, δεν θέλω δικηγόρο, θέλω την μεγαλύτερη των ποινών», φέρεται να είπε ο δράστης ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος υποστήριξε πως ήταν «θέμα τιμής», σύμφωνα με το gargalianoionline.gr.

Στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης, όχημα της Ασφάλειας έφτασε στην πλαϊνή πόρτα του δικαστικού μεγάρου Κυπαρισσίας και αστυνομικοί οδήγησαν τον κατηγορούμενο εντός του Δικαστικού Μεγάρου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο κατηγορούμενος για το φονικό παρέμεινε επί μία ώρα στο κτήριο και στον εισαγγελέα, ενώ όπως έγινε γνωστό παραιτήθηκε από το δικαίωμα του να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο στην ανάκριση.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει ανθρωποκτονία με δόλο, οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στις 11:30 το πρωί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρόεδρος εργαζομένων Ερυθρού Σταυρού για το έγκλημα: Έχουμε μείνει άναυδοι