ΕΛΛΑΔΑ

Μακρινίτσα: «Σαπίστε τον φονιά»! Προσπάθησαν να λιντσάρουν το δολοφόνο του Γιώργου και της Κων/νας

Μακρινίτσα: «Σαπίστε τον φονιά»! Προσπάθησαν να λιντσάρουν το δολοφόνο του Γιώργου και της Κων/νας

Τους απώθησαν αστυνομικές δυνάμεις - Μεταξύ των συγκεντρωμένων και η συντετριμμένη αρραβωνιαστικά του Γιώργου Τσάπα.

Όσο περνούν οι μέρες τόσο μεγαλώνει ο πόνος και η οργή για τον δολοφόνο του Γιώργου και την Κωνσταντίνας Τσάπα, που τον έβαλαν στο σπίτι τους γαμπρό και αυτός τους το έκλεισε μια για πάντα στέλνοντάς τους στον τάφο με φονικές μαχαιριές.

Μετά την σπαρακτική κηδεία όπου ράγισαν και οι πηλιορείτικες πέτρες, σειρά παίρνει ένα ακόμα μαρτύριο για την οικογένεια και τους φίλους των δύο παιδιών, η δίκη του δολοφόνου Δ.Ρ.

Ο 31χρονος φονιάς οδηγήθηκε σήμερα, Παρασκευή (09/04) στα δικαστήρια του Βόλου προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή. Έξω από το κτήριο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του Γιώργου και της Κωνσταντίνας που με το που είδαν το όχημα που μετέφερε το δράστη επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

Οι αστυνομικοί τον φυγάδευσαν, με τους παριστάμενους να ξεσπούν σε φωνές. «Φονιάς, φονιάς, σαπίστε τον», φώναξαν οι συγκεντρωμένοι και προσπάθησαν να πλησιάσουν τον δράστη, αλλά απωθήθηκαν από την ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρισκόταν εκεί.

Η προσαγωγή του στα δικαστήρια, παρότι ήταν προγραμματισμένη για τις 12:30 το μεσημέρι, έγινε λίγο πριν τις 11 από την μπροστινή είσοδο του κτηρίου, επί της οδού Ιωλκού, και αμέσως μετά η πόρτα έκλεισε προκειμένου να μην μπουν στον χώρο οι συγκεντρωμένοι.

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν και η αρραβωνιαστικιά του 30χρονου Γιώργο Τσαπά, η οποία συντετριμμένη κρατιόταν από τα κάγκελα των δικαστηρίων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εστίαση: Ανατροπή στην… ανατροπή! Πότε ανοίγουν καφέ, μπαρ και εστιατόρια