ΕΛΛΑΔΑ

Νέα καταγγελία για το Εμβόλιο AstraZeneca: Γυναίκα 61 ετών πέθανε πέντε μέρες μετά τον εμβολιασμό

Το εμβόλιο της AstraZeneca
AP Images

Εμβόλιο AstraZeneca: Τι καταγγέλλει ο γιος 61χρονης γυναίκας από τον Ασπρόπυργο για τον θάνατο της μητέρας του πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό της.

Ένα ακόμα περιστατικό που ελέγχεται από την αρμόδια επιτροπή του ΕΟΦ ήρθε να προστεθεί στη λίστα των όσων έχουν καταγραφεί για το εμβόλιο της AstraZeneca. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του Star ο γιος της, μια 61χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Όπως είπε, η μητέρα του είχε νικήσει τρεις φορές τον καρκίνο αλλά έφυγε από το εμβόλιο σύμφωνα με τον ίδιο.

«Είναι κρίμα. Μια χαρά εργαζόταν, πήγαινε στη δουλειά της. Μου έχουν κοπεί τα γόνατα», ανέφερε και πρόσθεσε πως η μητέρα του την ημέρα που εμβολιάστηκε της έπεσε το οξυγόνο. «Την Κυριακή το πρωί ξύπνησε μια χαρά, το βράδυ της έφτασε το οξυγόνο στο 85.8. Τη Δευτέρα σηκώθηκε, πήγε στη δουλειά της. Ξαφνικά την Τετάρτη στις 5 το πρωί με ξυπνάει, είχε δυσφορία. Μιλάγαμε ανά μισή ώρα, μίλησε με τον ογκολόγο της και της είπε καλό είναι να έρθεις στο νοσοκομείο να σε δει ένας πνευμονολόγος για να δουμε τι γίνεται», πρόσθεσε.

«Έκανε τεστ για κορoνοϊό και βγήκε αρνητικό και η ακτινογραφία θώρακα ήταν καθαρή. Με πήρε τηλέφωνο ότι έρχεται σπίτι και μετά από λίγο την κάλεσα εγώ και δεν το σήκωνε. Ήταν στον καναπέ, είχε βάλει το οξυγόνο και είχε σβήσει ήδη», σχολίασε στη συνέχεια.

Όπως αναφέρθηκε, η άτυχη γυναίκα είχε διαγνωστεί με θρομβοφιλία και έπαιρνε αντιπηκτικά φάρμακα, ενώ πριν από τον εμβολιασμό είχε ενημερώσει τους γιατρούς της αλλά και τον ΕΟΔΥ. «Ο γιατρός που της έκανε το εμβόλιο, έχει κάνει και κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ. Ο ογκολόγος της έχει ζητήσει ιστολογική και τοξικολογικές. Έχω και το χαρτί της νεκροψίας, που λέει πως πιθανόν έμφραγμα να είναι η αιτία», τόνισε ο γιος της 61χρονης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Απαντήσεις στις φυλακές ψάχνει η Ασφάλεια – Τι στοιχεία έχουν συλλέξει οι αρχές