ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Κυψέλη: Έγκυος η γυναίκα που καταγγέλλει επίθεση με καυστικό υγρό

Επίθεση με καυστικό υγρό στο κέντρο της Αθήνας
INTIME NEWS

Επίθεση με καυστικό υγρό: Μία περίεργη υπόθεση ερευνούν οι Αρχές τις τελευταίες ώρες, καθώς μία 26χρονη έγκυος κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κυψέλης.

Στον Ευαγγελισμό συνεχίζει να νοσηλεύεται η 26χρονη που καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο κέντρο της Αθήνας.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία, σύμφωνα με το Open, είναι έγκυος 4 μηνών, φέρει εγκαύματα στα χείλη και στο πρόσωπο.

Η κατάστασή της, δεν χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι ακόμα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ δεν έχουν πάρει «κατάθεση» από την 26χρονη για το πώς έγινε το περιστατικό.

Οι Αρχές αναμένεται να πάρουν κατάθεση από την κοπέλα, όταν θα είναι σε θέση να μιλήσει.

Το σημείο, όπου έγινε η επίθεση

Το χρονικό της σοκαριστικής υπόθεσης

Μνήμες από την υπόθεση της Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα θυμίζει η περίεργη υπόθεση που ερευνά η αστυνομία, μετά από την καταγγελία 26χρονης.

Σύμφωνα, με όσα καταγγέλλει η γυναίκα, δέχτηκε επίθεση από έναν άνδρα, ο οποίος κατέβηκε από αυτοκίνητο που σταμάτησε δίπλα της την ώρα που αυτή περπατούσε στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη στις 11 Απριλίου στις 11 το βράδυ.

Ο άνδρας την ακινητοποίησε, την έριξε στο έδαφος και της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με ένα πανί που ήταν εμποτισμένο με καυστικό υγρό. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο υγρό πρόκειται.

Αμέσως μετά, ο εν λόγω άνδρας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από το οποίο αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο προκειμένου στη συνέχεια να καταθέσει στους αστυνομικούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι τα τραύματα που δέχθηκε η γυναίκα από το καυστικό υγρό δεν είναι τόσο σοβαρά όσο αυτά που υπέστη η άτυχη Ιωάννα που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι από την 36χρονη Έφη, για την οποία ο εισαγγελέας έχει ζητήσει να οδηγηθεί σε δίκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Τι είναι ο σχηματισμός τύπου «Π» που αναμένεται σήμερα - Πού περιμένουμε λασποβροχές