ΕΛΛΑΔΑ

Οι δικαστές των Social Media και η ξεχωριστή Κατερίνα Βρανά

Οι δικαστές των Social Media και η ξεχωριστή Κατερίνα Βρανά

Ο Νίκος Συρίγος βγάζει το καπέλο στην Κατερίνα Βρανά που κάνει χιούμορ με τα πάντα. Ακόμα και αν οι δικαστές του Facebook δεν το εγκρίνουν.

Πριν από μερικές μέρες ήμουν καλεσμένος στο «Στην υγειά μας», την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, για το αφιέρωμα στον Κώστα Μακεδόνα. Κάθισα (τύχη βουνό) πλάι στην Τζένη Μπότση… Στη γωνία του τραπεζίου, η θέση είχε μείνει κενή: «Θα έρθει η Κατερίνα!» μου είπε η Τζένη: «Η Κατερίνα Βρανά…», συμπλήρωσε πριν προλάβω καν να ρωτήσω. Η πρώτη σκέψη μου ήταν «θα περάσουμε ζάχαρη!». Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο παράσημο της Κατερίνας!

Πως παρά το γεγονός ότι κουβαλάει ένα προσωπικό δράμα, ότι εδώ και κάποια χρόνια είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, ότι δυσκολεύεται να κάνει τα απλά, τα καθημερινά, όταν θα τη συναντήσεις ξέρεις ότι θα περάσεις καλά! Θα γελάσεις με την ψυχή σου! Γιατί η Κατερίνα κάνει πλάκα με όλα… Ακόμη και με τον θάνατο. Μόλις ήρθε λοιπόν η Κατερίνα και έκατσε δίπλα στην «κολλητή» της, άνθισε το στούντιο… Η τύπισσα έκανε πλάκα ακόμη και για το γεγονός ότι όταν της έκοψαν ένα δάχτυλο από το πόδι της (λόγω σηψαιμίας) άκουγε στα ηχεία του νοσοκομείο το «Μόνο μια φορά» του Μακεδόνα! Μας περιέγραφε μια συμφορά, με τρόπο τέτοιο που σε έκανε να γελάς… Δύναμη ψυχής λέγεται και από αυτή η Κατερίνα έχει τόνους! Η Κατερίνα λοιπόν που λέτε το Σάββατο που προβλήθηκε η εκπομπή έκανε μια ανάρτηση, ένα στόρι, με την Τζένη και τον Κώστα Μακεδόνα.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr