ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ήξεραν όλοι ότι είναι νεκρός, εκτός από τη μητέρα του - Πώς έμαθε τα τραγικά νέα

mana giorgos karaivaz dolofonia
Glomex

Πώς έμαθε η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ ότι ο γιος της είχε πέσει θύμα δολοφονίας.

«Παγωμένο» ακόμα το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, την περασμένη Παρασκευή, στον Άλιμο.

Μιλώντας στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα του, Παναγιώτα, περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια, τα παιδικά χρόνια του γιου της αλλά και τον τρόπο που η ίδια έμαθε το τραγικό γεγονός.

«Η κόρη έμοιαζε στον πατέρα, ο γιος έμοιαζε σε μένα. Από μικρό είχε κλίση στα γράμματα. Δεν άφησε βιβλιοθήκη για βιβλιοθήκη εδώ στο χωριό, που να μη διαβάσει… Με ένα βιβλίο στο χέρι ήταν το παιδί μου. Εργατικό, να τρέχει μαζί μας στις δουλειές. Σπούδαζε κι όταν ερχόταν εδώ, πήγαινε αμέσως στα ζώα, γιατί μετά ασχοληθήκαμε με την κτηνοτροφία. Άλλο παιδί να ήταν, δε θα πήγαινε. Ήταν ένα υπάκουο παιδί, το καμάρι της Καλλιφύτου».

Η κυρία Παναγιώτα περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε ότι το παιδί της δεν είναι στη ζωή. Ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ, ο 20χρονος Δημήτρης ήταν αυτός που ανακοίνωσε στη γιαγιά του τελικά, πως ο αστυνομικός συντάκτης δεν ήταν στη ζωή.

«Μόλις τελείωσε από το κανάλι, με πήρε ο πάτερ του χωριού τηλέφωνο, νομίζοντας ότι το ξέρω. Με ρώτησε αν θα πάω στην εκκλησία και να φέρω μερικά λουλούδια. Το ήξερε όλη η γειτονιά κι εγώ δεν ήξερα τίποτα», είπε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανικά ΜΜΕ: Γιατί έπρεπε να πεθάνει ο Καραϊβάζ - Σχετίζεται η δολοφονία με το οργανωμένο έγκλημα;