ΕΛΛΑΔΑ

Γαύδος: Ανείπωτος θρήνος για την 27χρονη Κορίνα - «Γιατί να μην φύγω εγώ», λέει ο σύντροφός της

Τροχαίο Γαύδος Κορίνα

Η κατάθεση του 40χρονου οδηγού αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση - Δύο 24ωρα μετά ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως μια βόλτα με το αμάξι εξελίχθηκε στον χειρότερο εφιάλτη.

Ο 40χρονος σύντροφος της Κορίνας, που οδηγούσε το μοιραίο Ι.Χ. εκείνο βράδυ μίλησε στο Mega και περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβη το κακό, με τραγική κατάληξη τον θάνατο της 27χρονης.

Η συγκλονιστική περιγραφή του οδηγού για τη «βουτιά» στον γκρεμό

«Σαν ζευγαράκι φάγαμε κάποια σουβλάκια, φύγαμε από ένα τοπικό σουβλατζίδικο εκεί στο Καστρί κατά τη 1 η ώρα κοντά και πήγαμε στο Βαθύ Σελί εκεί στο σημείο, ένα πάρα πολύ ωραίο μέρος και έχει θέα όλο το Λιβυκό πέλαγος. Της λέω Κορίνα, έχει περάσει λίγο η ώρα, έπιανε και ψύχρα και της λέω "να βάλουμε μια μπροστά, να ζεσταθεί το αμάξι να βάλω καλοριφέρ να κατέβουμε κάτω;", "ναι" μου λέει. Λοιπόν, βάζω το αμάξι, δουλεύει κανά δίλεπτο, τρίλεπτο, δούλευε», είπε ο 40χρονος.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, το χειρόφρενο ήταν τραβηγμένο και ίσως μια λάθος κίνηση των ποδιών απέβη μοιραία.

«Ήταν πάρα πολύ καλά τραβηγμένο, μας είχε ενοχλήσει το χειρόφρενο, πώς να το πω; Το είχαμε σχολιάσει. Τώρα πώς λύθηκε δεν ξέρω. Με τα πόδια μας έτσι το κουνήσαμε; Και λύθηκε; Εν πάση περιπτώσει και μας παίρνει η κατηφόρα. Τραβάμε κάτω κουτρουβάλες. Αφού τις νιώθω τις κουτρουβάλες και λέω "πότε θα σταματήσει". Δεν έχασα ούτε μια στιγμή τις αισθήσεις μου. Σταματάει σε ένα σημείο σε δυο βράχια σταματάει το αυτοκίνητο. Αρκετά κάτω. Δηλαδή άλλα 30 μέτρα να προχώραγε και θα είχαμε φτάσει στην παραλία».

Όταν πια το αυτοκίνητο σταμάτησε να κουτρουβαλάει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο ίδιος έχει τις αισθήσεις του και ακούει «κάτι να πιτσιλάει». Φοβούμενος μήπως υπάρχει διαρροή και το ενδεχόμενο να πάρει φωτιά το αυτοκίνητο στράφηκε στην κοπέλα, η οποία επίσης είχε τις αισθήσεις της.

Πήγε προς την πόρτα του συνοδηγού. «Τραβάω την Κορίνα 20 μέτρα πιο μακριά από το αυτοκίνητο. Της λέω "πονάς;", μου απαντάει ότι πονάει το πόδι της. Στη συνέχεια βγάζω δύο κουβέρτες και την σκεπάζω».

Ο οδηγός στη συνέχεια έψαξε για τα κινητά τηλέφωνα για να διαπιστώσει ότι δεν έχει σήμα. «Της λέω ότι πρέπει να βγω πάνω, δεν έχω σήμα» σημείωσε, όπως και έγινε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η κοπέλα είχε εκδορές στο πρόσωπο και έπιανε το πόδι της και έλεγε ότι πονάει.

Ξυπόλητος, ανέβηκε πάνω στον δρόμο και στις 06:53 έκανε την πρώτη κλήση στο ΕΚΑΒ αναφέροντας το στίγμα και τη σοβαρότητα του συμβάντος. Στη συνέχεια ενημέρωσε τον γιατρό στο νησί, ο οποίος έφτασε άμεσα και κάλεσε το κέντρο ζητώντας να γίνει διακομιδή.

«Και εάν την ήξερες ήταν καλός χαρακτήρας, γιατί να μην φύγω εγώ; Σε κανέναν να μην τύχει, σε κανέναν να μην τύχει. Έχω περάσει πολλά στην ζωή μου αλλά τέτοιο πράγμα, δεν έχω πονέσει», κατέληξε ο 40χρονος.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν η φοιτήτρια πήγε μια βόλτα με τον φίλο της και για άγνωστη αιτία το αυτοκίνητο που επέβαιναν έπεσε στο γκρεμό στην περιοχή Βαθύ Σελί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ενδεχομένως να λύθηκε το χειρόφρενο.

Ο 40χρονος οδηγός του αυτοκίνητου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Χανίων και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανικά ΜΜΕ: Γιατί έπρεπε να πεθάνει ο Καραϊβάζ - Σχετίζεται η δολοφονία με το οργανωμένο έγκλημα;