ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown: Κορονοπάρτι με DJ και εκατοντάδες άτομα στην Κυψέλη

Lockdown: Κορονοπάρτι με DJ και εκατοντάδες άτομα στην Κυψέλη

Lockdown: Απίστευτες καταστάσεις σημειώθηκαν το περασμένο βράδυ στην πλατεία της Κυψέλης όπου έλαβε χώρα κορονοπάρτι με εκατοντάδες συμμετέχοντες και μουσική από DJ.

Την ώρα που η πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι ήταν εντελώς άδεια, μετά την «επιχείρηση περιφρούρησης» που στήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές από νωρίς το απόγευμα, η Κυψέλη… γέμισε με εκατοντάδες νέους που έπιναν το ποτό τους μετά μουσικής από DJ χωρίς κανένα μέτρο προστασίας από τον κορονοϊό.

Το κορονοπάρτι ξεκίνησε περίπου τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το… event φέρεται να οργανώθηκε από λίγους, με το νέο να διαδίδεται από στόμα σε στόμα με αποτέλεσμα να επικρατήσει το αδιαχώρητο στην πλατεία.

Δείτε παρακάτω βίντεο από το κορονοπάρτι που αναρτήθηκαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Στο μεταξύ για τέταρτο συνεχόμενο 24ωρο, στην Ελλάδα σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ σε ό,τι αφορά τους διασωληνωμένους. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ, το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκαν 3.067 κρούσματα ενώ 824 συνάνθρωποί μας νοσηλεύονται στις ΜΕΘ. Δυστυχώς, ανακοινώθηκαν επιπλέον 91 θάνατοι, μεγαλώνοντας τη μακάβρια λίστα όσων έχασαν τη ζωή τους από τη φονική νόσο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην παρούσα φάση, έχει να κάνει με την κατάσταση στα νοσοκομεία η οποία είναι κάτι παραπάνω από οριακή. Μάλιστα, ανακοινώθηκαν 547 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία, αριθμός που συνιστά αύξηση 3,99%. Ανησυχητική είναι η κατάσταση κυρίως στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, όπου τα νοσοκομεία είναι στο «κόκκινο», αλλά και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα.

Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καραϊβάζ: Νέες μαρτυρίες για τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου