ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Γαύδο: Ο οδηγός είχε παρόμοια τραύματα με την άτυχη Κορίνα

Γαύδος

Τι δείχνει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στον 40χρονο οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου

Τον ισχυρισμό του 40χρονου από το Ρέθυμνο που οδηγούσε το αυτοκίνητο το οποίο έπεσε στον γκρεμό της Γαύδου με θύμα την 27χρονη Κορίνα Λαβράνου, πως ήταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν κατρακύλησε στον γκρεμό, επιβεβαιώνει η ιατροδικαστική εξέταση η οποία έγινε σήμερα στον 40χρονο τραυματία.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Κρήτης Σταμάτη Μπελιβάνη, ο 40χρονος είχε «κάταγμα δεξιού ημιθωρακίου, αιμοπνευμοθώρακα και στο υπόλοιπο σώμα λιγότερες εκδορές από εκείνες της κοπέλας, αλλά είχε και αυτός.»

Όπως επεσήμανε ο κ. Μπελιβάνης, που είχε διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή στην 27χρονη - ο 40χρονος είχε τις ίδιες κακώσεις που είχε η κοπέλα, με την διαφορά πως δεν του τρύπησε ο πνεύμονας, όπως συνέβη στην άτυχη Κορίνα.

Στο μεταξύ η προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων και το Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου για τις συνθήκες υπο τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα συνεχίζεται, σε μια προσπάθεια να διαλευκανθούν οι συνθήκες υπο τις οποίες βρέθηκε το αυτοκίνητο στον γκρεμό τα ξημερώματα της Κυριακής 11 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται πως ο 40χρονος έχει ισχυριστεί πως είχαν βάλει μπροστά την μηχανή του αυτοκινήτου για να λειτουργήσει το καλοριφέρ και να ζεσταθούν και άγνωστο παραμένει το πώς λύθηκε το χειρόφρενο.

Τον ισχυρισμό αυτόν με τελευταίες δηλώσεις του, αμφισβητεί ο δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, ο οποίος αναφέρει πως στα συντρίμμια του αυτοκινήτου βρέθηκε «κουμπωμένη» η δεύτερη ταχύτητα κάτι που – σύμφωνα με τον κ. Σκαμπαρδώνη – σημαίνει πως το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση «διότι ακόμα και σταματημένο να ήταν το αμάξι, ακόμα και αν λυνόταν, δεν θα μπορούσε να τσουλήσει».

Πηγή: flashnews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καραϊβάζ: Νέες μαρτυρίες για τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου