ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Να βρεθούν οι ένοχοι και μετά να πάω δίπλα του»​ - Συγκλονίζει η μητέρα του

Γιώργος Καραϊβάζ

Τρισάγιο στον τάφο του Γιώργου Καραϊβάζ - Συγκλονίζει η μητέρα του δημοσιογράφου

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο και σήμερα, η οικογένειά του πραγματοποίησε τρισάγιο στο χωριό Καλλίφυτος Δράμας.

Η μητέρα και αδερφή του αδικοχαμένου δημοσιογράφου μίλησαν στο Star, λέγοντας ότι μόνη τους έννοια είναι να βρεθούν οι δολοφόνοι του.

Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ θρηνεί το παιδί της και δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το κακό που τη βρήκε: «Να μη χαθεί άλλο παιδί. Το σπουδάσαμε με θυσίες και μου το έστειλαν και το έβαλα στο χώμα. Χθες ήμουν σκυμμένη εδώ, με τα χέρια στο πρόσωπό μου και τον είδα απέναντι μου να μου κουνάει το κεφάλι του. Δε μπορώ να το πιστέψω. Να βρεθούν οι ένοχοι και να φύγω να πάω δίπλα του και στον άντρα μου», είπε.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν ήθελε να συζητά λεπτομέρειες για τη δουλειά του. Κάθε φορά που οι δικοί του οι άνθρωποι τον ρωτούσαν για να μάθουν, ο Γιώργος κρατούσε το στόμα του κλειστό. Δεν ήθελε οι δικοί του άνθρωποι να ανησυχούν.

«Κάθε φορά που τον ρωτούσα μού έλεγα άστα αυτά. Ποτέ δε μιλούσε. Τα κρατούσε όλα μέσα του», είπε χαρακτηριστικά η αδερφή του.

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις τους:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Επιβλητική η Κέιτ Μίντλετον - Το βασιλικό dress code (pics)