ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Γαύδος: Νέα εκδοχή για το δυστύχημα - Τι δήλωσε στην συμπληρωματική κατάθεση ο οδηγός

Τροχαίο Γαύδος

Νέα στοιχεία για το τροχαίο στη Γαύδο, στο οποίο έχασε τη ζωή της η 27χρονη Κορίνα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο 40χρονος οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου στη Γαύδου μίλησε εκ νέου, μετά τις δηλώσεις του πραγματογνώμονα της οικογένειας.

Σημειώνεται ότι ο ειδικός τεχνικός σύμβουλος υποστήριξε ότι στο αυτοκινητο ήταν «κουμπωμένη» η δευτέρα στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ο 40χρονος οδηγός επιμένει ότι δεν υπήρχε ταχύτητα στο αυτοκίνητο, ότι ήταν σταματημένο και μάλιστα ήταν ρηγμένα τα καθίσματα και δεν μπορούσε να μπει ταχύτητα.

Παράλληλα, μιλώντας στο Mega υποστήριξε ότι την ώρα που πέσανε στο γκρεμό ενδεχομένως τα σώματά τους έτσι όπως φύγανε από τα καθίσματα να έβαλαν την ταχύτητα.

«Τα καθίσματα ήταν τραβηγμένα τέρμα πίσω. Η δευτέρα μπήκε με τις κουτρουβάλες, θα μπορούσαν να είχαν μπει όλες οι ταχύτητες, να μπει τρίτη, τετάρτη… Έτσι όπως χτυπιόμασταν δύο άτομα, γιατί ήμασταν στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Τα καθίσματα είναι όλα πίσω τραβηγμένα, πώς θα φτάσω τα πετάλια; Και είναι και ριγμένα. Μόνο που κουτρουβαλάγαμε έτσι, όλο το σασμάν θα μπορούσε να έχει αλλάξει ταχύτητες. Ο λεβιές δεν είναι… μπαινοβγαίνει εύκολα. Δεν υπάρχει ότι το αμάξι ήταν εν κινήσει. Είναι πολλά πράγματα που με δικαιολογούνε ότι δεν είμαι σε κίνηση, όχι ότι λέω ψέματα, είναι η αλήθεια και φαίνεται. Τραβηγμένα πίσω τα καθίσματα… Τα πετάλια δεν τα έφτανα εκεί που ήταν τα καθίσματα. Γιατί έχουν ακουστεί πολλά, ήμαρτον. Θέλω να τα διαψεύσετε αυτά τα πράγματα. Από τις έξι η ώρα είχαμε πάρει τηλέφωνο. Ανάθεμά με κι εμένα με τρώνε οι τύψεις μου που βγήκα ζωντανός», είπε ο 40χρονος οδηγός.

Από πλευράς του ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, μιλώντας στο Mega τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν έχει καταλήξει σε οριστικά νομικά συμπεράσματα.

«Δεν θέλω να σπιλώσω κανέναν. Δεν υπονοώ το οτιδήποτε. Για να αρθεί κάποιος σε συμπεράσματα νομικά θα γίνει μόνο με αποδείξεις. Εγώ δεν θέλω εικασίες. Δεδομένα είναι τα εξής: υπάρχει στο κιβώτιο ταχυτήτων ταχύτητα δεύτερη. Στο συγκεκριμένο σημείο είναι δύσκολο να τσουλήσει αυτοκίνητο με ταχύτητα και να κατέλθει στον γκρεμό», τόνισε ο κ. Σκαμπαρδώνης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο ο 17χρονος ανιψιός του τραγουδιστή Θάνου Ανεστόπουλου