ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Στάθη Άνθη: Η σορός που βρέθηκε έχει τα ίδια τατουάζ με τον αγνοούμενο

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Στάθη Άνθη: Η σορός που βρέθηκε έχει τα ίδια τατουάζ με τον αγνοούμενο

Αποκάλυψη για την εξαφάνιση του Στάθη Άνθη – Είχε ίδια τατουάζ με τη σορό που βρέθηκε στη Βρετανία

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσεται η υπόθεση εξαφάνισης του Στάθη Άνθη. Όπως αποκάλυψε το Mega, τα τατουάζ που είχε ο Στάθης Άνθης στο στήθος του και στη δεξιά του γάμπα, είναι σύμφωνα με τα όσα είπαν ο αδελφός και ο δικηγόρος του, ίδια με αυτά που φέρει η σορός που βρέθηκε από την Ακτοφυλακή στον κόλπο του Μπίγκμπερι στην Βρετανία.

Ο αδελφός του, Γιώργος Άνθης, μίλησε στο Mega, επικεντρωμένος στα όσα είχε πει η συγκάτοικος του Στάθη, η οποία φαίνεται να είναι και η τελευταία που τον είδε και τα αμφισβητεί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Γιώργος Άνθης, το εσώρουχο που φέρει η σορός, είναι της ίδιας σειράς με αυτά που είχε στις αποσκευές του ο Στάθης Άνθης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Αναπάντητα ερωτήματα

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιώργος Άνθης, μέσω του συνηγόρου του, έστειλε στις Βρετανικές Αρχές μια σειρά από καίριες ερωτήσεις στις οποίες αναμένονται απαντήσεις αλλά και αιτήματα, καθώς εάν όντως αποδειχθεί ότι η σορός είναι του αδελφού του, τότε θα ζητήσει να γίνει έρευνα για ανθρωποκτονία και μάλιστα, από πρόθεση.

Σοβαρά ερωτηματικά προς τις βρετανικές αρχές

  • Έχουμε πληροφορία ότι στο ξενοδοχείο έφθασαν ναρκωτικά, με delivery. Είναι ακριβές αυτό, το ερευνήσατε και αν ναι ποιος ήταν ο αποδέκτης του δέματος;
  • Τι γνωρίζετε σχετικά με την κρυφή κάμερα που στον χώρο κουζίνας – γυμναστηρίου των υπαλλήλων, χωρίς να ερωτηθούν οι ίδιοι;
  • Έγινε άρση απορρήτου των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης του Στάθη, καθώς και των sms του;
  • Γιατί η μάνατζερ του ξενοδοχείου, επί πέντε μέρες, έδειξε αδιαφορία, για την εξαφάνισή του;
  • Γνωρίζετε, ότι ο αδελφός μου, είχε με την συγκάτοικό του, έντονες διαφωνίες; Κατέθεσε η ίδια περί αυτού;

Εάν τελικά αποδειχθεί ότι η σορός ανήκει στον Στάθη, ο αδελφός του Γιώργος, ζητά να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου ενώ ξεκαθαρίζει ότι πρέπει να διενεργηθεί το συντομότερο και 2η ιατροδικαστική στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Άνθης εμφανίζεται βέβαιος ότι ο αδελφός του δεν θα έφτανε ποτέ στο σημείο να αυτοκτονήσει και ότι έκανε σχέδια για το μέλλον. Ίδια εικόνα παρουσιάζει και η ψυχολόγος του 32χρονου, στην οποία είχε απευθυνθεί για συμβουλές αυτοεξέλιξης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Σταύρος Γεωργίου κατηγόρησε τις βρετανικές αρχές που από την πρώτη στιγμή μίλησαν για αυτοκτονία, ενώ δεν υπήρχαν στοιχεία.

«Στην περιοχή έχουν βρεθεί περισσότεροι νεκροί. Όταν ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση είμαστε ξεκάθαροι ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έχουμε στείλει τι πρέπει να γίνει για να διαλευκανθεί η υπόθεση» ανέφερε ο κ. Γεωργίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 3.789 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, 87 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 847 οι διασωληνωμένοι