ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε

Απίστευτη τραγωδία στην Πτολεμαΐδα με θύματα μια 74χρονη και έναν 50χρονο.

Ένα τραγικό και σοκαριστικό συμβάν συνέβη σήμερα το πρωί στην πόλη της Πτολεμαΐδας καθώς ένας άνδρας σκότωσε τη μητέρα του και έπειτα ο ίδιος έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης ήταν ηλικίας 50 ετών και η ηλικιωμένη μητέρα του 75 ετών, ενώ οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον άνδρα να αντιμετώπιζε θέματα ψυχικής υγείας, μάλιστα στο παρελθόν είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί. Ωστόσο δεν είχε δημιουργήσει ποτέ στο παρελθόν προβλήματα και φασαρίες.

Όπως έγινε γνωστό συγγενείς ανησύχησαν που δεν είχαν νέα τους πήγαν να τους αναζητήσουν και βρέθηκαν μπροστά σε αποτρόπαιο θέαμα.

Το τραγικό συμβάν έγινε με όπλο (καραμπίνα), ενώ φαίνεται πως έπεσαν δύο πυροβολισμοί. Ο φερόμενος ως δράστης, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκτιμάται πως πυροβόλησε τη μητέρα του και έπειτα έδωσε τέλος στη ζωή του.

To σημείο όπου συνέβη η οικογενειακή τραγωδία

Στο σημείο βρίσκεται αστυνομική δύναμη, που μάλιστα έχει αποκλείσει το χώρο, ενώ άνδρες της αστυνομίας ερευνούν το συμβάν και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, επίσης στο σημείο βρίσκονται άνδρες του τμήματος ασφαλείας Εορδαίας και του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών της Κοζάνης, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

Η άτυχη γυναίκα (γεννηθείς το 1945) βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, ενώ ο άνδρας (γεννηθείς το 1970), βρέθηκε νεκρός στο χολ έξω από το μπάνιο και δίπλα του υπήρχε και μια καραμπίνα.

Οι σοροί θα μεταφερθούν στην Θεσσαλονίκη για νεκροψία και νεκροτομή.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Self-test: Τι ισχύει για εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα - Πότε πρέπει να τα κάνουν