ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός οδηγού λεωφορείου: Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε - «Ήθελαν να μην κάνω στάσεις»

Ξυλοδαρμός οδηγού λεωφορείου: Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε - «Ήθελαν να μην κάνω στάσεις»

Το αδιανόητο είναι ότι η άγρια επίθεση έγινε γιατί οι νεαροί ήθελαν να πάνε στον προορισμό τους χωρίς στάσεις

Εφιαλτικές στιγμές εν ώρα υπηρεσίας έζησε ο 56χρονος οδηγός λεωφορείου, Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από έξι νεαρούς έξω από το σταθμό του Μετρό του Ελληνικού, στη συμβολή των λεωφόρων Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου.

«Ξαφνικά εκεί που ήμουν στο τιμόνι, κατέβηκαν στη στάση και λίγα μέτρα παρακάτω μου έκλεισαν το δρόμο. Φυσικά και δεν θα τους πατούσα και έτσι σταμάτησα. Μετά μπήκαν μέσα και μου επιτέθηκαν. Ήταν τρεις; Ήταν τέσσερις; Τι να σας πω; Με έβριζαν και με χτυπούσαν. Μου έριχναν μπουνιές και κλωτσιές. Ήρθε ασθενοφόρο και με πήγε στο νοσοκομείο. Μου δημιούργησαν πρόβλημα στο δεξί μου χέρι και μου έκαναν μελανιές σε διάφορα σημεία του σώματος. Μπορούσαν να με είχανε σκοτώσει. Βρίζανε οικογένειες, παιδιά. Έδιναν κλωτσιές και μπουνιές. Μου πήρανε το τσαντάκι που είχε ότι μου είχε απομείνει από το μισθό μου. Εγώ σκέφτηκα τους επιβάτες. Την ασφάλειά τους. Αυτό που συνέβη είναι χουλιγκανισμός. Λυπάμαι διότι δεν υπάρχει παιδεία. Αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η Αστυνομία ενδιαφέρθηκε και κάνει καλά τη δουλειά της», λέει στο Newsbomb.gr ο Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος.

Το αδιανόητο είναι ότι η άγρια επίθεση έγινε γιατί οι νεαροί ήθελαν να πάνε στον προορισμό τους χωρίς στάσεις.

«Ήθελαν να πάνε από τη Βάρκιζα στον προορισμό τους χωρίς να κάνω στάσεις. Αυτό ήταν αδύνατο. Εγώ είχα μέσα εργαζόμενους, ηλικιωμένους, ανθρώπους που ήθελαν να πάνε στη δουλειά τους. Δε μπορούσα να κάνω αυτό που ήθελαν», προσθέτει ο οδηγός λεωφορείου.

Στο σημείο της επίθεσης στο Ελληνικό έφτασαν άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, χωρίς όμως να προλάβουν τους δράστες. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μέσα από οπτικό υλικό που έχουν συλλέξει θα φτάσουν στην ταυτοποίησή τους.

Η δικογραφία που σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής αφορά στα αδικήματα της πρόκλησης σωματικών βλαβών αλλά και της ληστείας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απόφαση ΣτΕ: Βλάβες από εμβόλιο τυγχάνουν αποζημίωσης από το Δημόσιο