ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή δίπλα στο μωρό της - Δεμένος ο σύζυγος

Περιπολικό
INTIME NEWS

Ένα απίστευτο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στα Γλυκά Νερά. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εντόπισαν μία γυναίκα νεκρή μέσα στο σπίτι της και δίπλα της ο άνδρας της δεμένος χειροπόδαρα.

Συναγερμός έχει σημάνει στα Γλυκά Νερά, με την ΕΛΑΣ να ερευνά ένα φρικτό περιστατικό.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης το πρωί της Τρίτης (11/05) μετέβησαν σε σπίτι της περιοχής, έπειτα από τηλεφώνημα άνδρα για ληστεία.

Οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στην οικία και βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα.

Μία γυναίκα περίπου 20 ετών κείτονταν νεκρή στο κρεβάτι της - πιθανώς στραγγαλισμένη - στην κούνια ένα μωράκι 11 μηνών να ουρλιάζει και ο σύζυγος του θύματος - περίπου 32 ετών - ζωντανός, αλλά δεμένος χειροπόδαρα σε καρέκλα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κλήση στην Αστυνομία έγινε από τον ίδιο τον σύζυγο, ο οποίος κατάφερε να συρθεί δεμένος με την καρέκλα και να καλέσει τις Αρχές, λέγοντας πως μπήκαν κακοποιοί στο σπίτι του.

Μάλιστα, πριν εισβάλλουν στο σπίτι οι δράστες, σκότωσαν και το σκύλο της οικογένειας, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στα κάγκελα της περίφραξης.

Το σενάριο που εξετάζεται είναι αυτό της ληστείας, ωστόσο, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Την έρευνα έχει αναλάβει των Ανθρωποκτονιών.

Τι είπε ο σύζυγος στις Αρχές

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, ο σύζυγος, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, κατέθεσε ότι περίπου στις 4:30, τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να το ψάχνουν.

Αφαίρεσαν 10.000 ευρώ και διέφυγαν. Μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ο ίδιος κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καταφέρνοντας να ειδοποιήσει την αστυνομία που έσπευσε επιτόπου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Ζάκυνθος: Οι δράστες «αδιαφορούσαν» για τις κάμερες ασφαλείας