ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Συντετριμμένη η οικογένεια της 20χρονης από το άγριο έγκλημα - Επικηρύχθηκαν οι δράστες

Γλυκά Νερά: Συντετριμμένη η οικογένεια της 20χρονης από το άγριο έγκλημα - Επικηρύχθηκαν οι δράστες
Intime News

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αδυνατεί να πιστέψει τον χαμό της κόρης της η μητέρα της 20χρονης κοπέλας - Με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο τερματίστηκε ο ευτυχισμένος γάμος του ζευγαριού

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το μέγεθος της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, στα Γλυκά Νερά. Ο ευτυχισμένος γάμος του νεαρού ζευγαριού που είχε αποκτήσει πρόσφατα και ένα παιδάκι τερματίστηκε με τον πιο φρικτό τρόπο όταν τρεις κακοποιοί παραβίασαν και μπήκαν στην μεζονέτα όπου διέμεναν, δένοντας το ζευγάρι και στη συνέχεια στραγγαλίζοντας την 20χρονη Καρολίνα, μπροστά στα μάτια του συζύγους της, ενώ από την μανία των δολοφόνων δεν γλίτωσε ούτε ο σκύλος της οικογένειας που βρέθηκε κρεμασμένος από το λουρί του. Οι δολοφόνοι φεύγοντας από τον τόπο του εγκλήματος απέσπασαν και 15.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλη αξίας.

Το όνειρο για της Καρολίνας και του 32χρονου συζύγου της ξεκίνησε στην Αλόννησο. Εκεί όπου γεννήθηκε η 20χρονη κοπέλα, εκεί όπου γνώρισε τον καλοκαιρινό έρωτα για να γράψει μαζί του την ιστορία της ζωής της.

«Το κορίτσι το είχα έξι χρόνια, το ξέρω πολύ καλά. Παντρεύτηκε μικρή πολύ ερωτευμένη ήταν με τον άντρα της από μικρό κορίτσι από το λύκειο» είπε η διευθύντρια. Μάλιστα λέει ότι ήταν ένας καλοκαιρινός έρωτας γιατί ο άντρας της είχε φύγει από το δημοτικό. «Ήρθε ένα Πάσχα μου το είχε πει η Καραλίνα. Ήταν πρόσκοπος η Καρολίνα και τον γνώρισε στον Επιτάφιο εκεί» είπε, μιλώντας στο STAR.

Ο 32χρονος πιλότος, με συχνά ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πρόσφερε στην αγαπημένη του μια ιδανική καθημερινότητα.

Συντετριμμένοι είναι οι άνθρωποι που γνώριζαν την Καρολίνα και τον 32χρονο από παιδιά. Στενή φίλη της οικογένεια είπε χαρακτηριστικά, «αγαπηθήκανε, πήγανε στην Αθήνα. Αυτό ακόμα πήγαινε στο σχολείο, παντρευτήκανε. Η μαμά του έχουν σπίτι στην Αλόννησο. Ερχόντουσαν το καλοκαίρι η μαμά του ήταν καθηγήτρια και καθόταν εδώ είχε χρόνια στην Αλόννησο».

Το κοριτσάκι του ζευγαριού που ήρθε στον κόσμο πριν από έναν περίπου χρόνο, επισφράγισε με τον πιο τρυφερό τρόπο την ευτυχία τους.

Συγκλονισμένη η μητέρας της 20χρονης δεν μπορεί να το πιστέψει

Το άσχημο νέο έφτασε στην Αλόννησο όπου ζουν οι γονείς της άτυχης κοπέλας και όλοι πάγωσαν.

«Όλος ο κόσμος είναι συγκλονισμένος. Την Καρολίνας την ξέραμε όλοι γιατί μεγάλωσε εδώ» είπε κάτοικος του νησιού. «Μπορεί να είναι ο πατέρας της Βρετανός κι η μητέρα Φιλιππινέζα αλλά οι άνθρωποι έχουν εγκατασταθεί εδώ πάνω από 20 χρόνια» συνέχισε.

Όπως είπε η φίλη της Καρολίνας , η μαμά της έμαθε το άσχημο νέο και ταξιδεύει για Αθήνα. «Ούτε ξέρουν ακόμα λεπτομέρειες τίποτα. Η μαμά της δεν το πίστευε. Δεν το πιστεύει ότι έγινε αυτό. Είπε ότι πάει στην Αθήνα να δει το παιδί της» είπε.

«Αυτό που ζήσαμε να μη το ζήσει κανένας άνθρωπος»

Ο 33χρονος επέστρεψε συντετριμμένος στο σπίτι όπου διαπράχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα. Ένα ανθρώπινο ράκος που με δυσκολία κατάφερε να παραμείνει όρθιος, που όμως είχε τη δύναμη ψυχής να μιλήσει και στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το σπίτι και να πει μεταξύ άλλων πως «αυτό που ζήσαμε να μην το ζήσει κανένας άνθρωπος».

«Θα τους πιάσουνε. Είμαι σίγουρος ότι η αστυνομία ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά της», είπε ο πιλότος ελικοπτέρων και πρόσθεσε πως «τους παρακαλέσαμε να μην μας κάνουν κακό. Να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς». Στη συνέχεια, εμφανώς συγκλονισμένος από όσα βίωσε αποχώρησε από το σημείο.

Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους της Καρολίνας

Οι αρχές είναι σε κατάσταση συναγερμού έτσι ώστε να εντοπίσουν τους δράστες του στυγερού εγκλήματος, ενώ το απόγευμα της Τρίτης (11.05) έγινε γνωστό ότι το ελληνικό κράτος με ΚΥΑ των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών, τους επικήρυξε έναντι 300.000 ευρώ.

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 20χρονης Καρολίνας – Τους παρακαλούσαμε να μην μας κάνουν κακό