ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Σοκάρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης - Η αιτία θανάτου της 20χρονης

Γλυκά Νερά: Σοκάρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης - Η αιτία θανάτου της 20χρονης

Γλυκά Νερά: Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το «φως» από την ιατροδικαστική έκθεση στη σορό της 20χρονης Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε στο σπίτι της τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο θάνατος της 20χρονης Κάρολαϊν, σύμφωνα με τη νεκροψία - νεκροτομή που διενεργήθηκε από ιατροδικαστή της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ήταν ασφυκτικός.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Ιατροδικαστής διαπίστωσε απόφραξη των αεροφόρων οδών της άτυχης Καρολάιν.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες, εκτιμάται, ότι έβαλαν στο στόμα της άτυχης 20χρονης ύφασμα (από κάποιο ρούχο), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει αναπνοή.

Παράλληλα, εκτιμάται ότι η απόφραξη των αεροφόρων οδών οφείλεται και στο γεγονός ότι ο κακοποιός τής έκλεινε παράλληλα, τη μύτη.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστής έκθεσης θα διαβιβαστούν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, τα οποία θα συμπεριληφθούν στην δικογραφία.

Συνεπώς, ο θάνατος της Κάρολαϊν προήλθε από ασφυξία και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο του στραγγαλισμού.

Η άτυχη Κάρολαϊν

Τα λάθη που «καίνε» τους δολοφόνους της 20χρονης

Στο μικροσκόπιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρίσκονται όλα τα ευρήματα από τη ληστεία μετά φόνου της 20χρονης γυναίκας, δίπλα στην κούνια του μωρού της, χθες τα ξημερώματα, στη μεζονέτα, στα Γλυκά Νερά.

Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με την εκτίμηση των έμπειρων αξιωματικών της ΕΛΑΣ, είναι πιθανότατα σεσημασμένοι με πλούσιο ποινικό παρελθόν και έχουν αφήσει αποτυπώματα και DNA στο σπίτι, όπου παρέμειναν πολλή ώρα, προκειμένου να βρουν το μεγάλο χρηματικό ποσό, που πίστευαν -μετά από σχετική πληροφόρησή τους- ότι είχαν η άτυχη κοπέλα και ο 32χρονος σύζυγός της.

Δύο ομάδες αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και Διαρρηκτών «ξεσκονίζουν» φακέλους ποινικών που έχουν αποφυλακιστεί, κυρίως το τελευταίο διάστημα, και εκτιμούν ότι τα λάθη που έκαναν οι αδίστακτοι κακοποιοί θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Η Αστυνομία έχει συγκεντρώσει εργαστηριακά ευρήματα από τα ρούχα της 20χρονης και του συζύγου από διάφορους χώρους της μεζονέτας, αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσει το δρομολόγιο των δραστών. Υπενθυμίζεται ότι οι κακοποιοί πριν να εισβάλουν στο σπίτι φρόντισαν να καταστρέψουν μια εξωτερική κάμερα, αλλά και μια εσωτερική που είχε τοποθετήσει το ζευγάρι για να βλέπει το μωρό του.

karolain.jpg
Η άτυχη Κάρολαϊν

Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι οι κακοποιοί είχαν πληροφόρηση για την αγοραπωλησία ενός οικοπέδου που είχε πραγματοποιήσει το ζευγάρι και θεωρούσαν ότι θα βρουν στο σπίτι ένα «θησαυρό». Όπως είπε ο 32χρονος είχε κάνει ανάληψη ενός ποσού για κάποια έξοδα. Η ΕΛΑΣ ερευνά πρόσωπα που είτε εργάστηκαν στο σπίτι του ζευγαριού, είτε γνώριζαν για τη συγκεκριμένη αγοραπωλησία.

Οι κακοποιοί ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν, μέχρι να μπορέσουν να βρουν τα χρήματα. «Τους είπα που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο», είπε σοκαρισμένος στους αστυνομικούς ο 32χρονος και πρόσθεσε: «Ακουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε αυτοί έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα».

Το χρονικό της υπόθεσης

Οι κουκουλοφόροι, αφού έσπασαν τις κάμερες ασφαλείας, παραβίασαν το παράθυρο του υπογείου, ανέβηκαν στο υπνοδωμάτιο της σοφίτας όπου κοιμόταν η άτυχη νεαρή με τον σύζυγό της και το μωρό τους.

Προηγουμένως είχαν στραγγαλίσει το σκυλί της οικογένειας στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας. Στο υπνοδωμάτιο έδεσαν πισθάγκωνα την 20χρονη και προκάλεσαν το θάνατο διά ασφυξίας με μαξιλάρι, πιθανότατα επειδή φώναζε.

Στη συνέχεια ο άνδρας που ήταν δεμένος κατάφερε να βρει το κινητό και να καλέσει την αστυνομία, μάλιστα όπως είπε οι δράστες έστρεψαν το όπλο ακόμα και στο μωρό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γάζα: «Σφαγή μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου» - Τι δήλωσε στο Newsbomb.gr Παλαιστίνιος γιατρός