ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Το βρέφος σκουντούσε την νεκρή μητέρα του - Τι είπε ο αστυνομικός που το πήρε αγκαλιά

Δολοφονία Γλυκά Νερά Καρολάιν

Για τον αστυνομικό που πήρε αγκαλιά το βρέφος της άτυχης Καρολάιν μετά τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης

Η φωτογραφία του αστυνομικού που πήρε αγκαλιά το βρέφος της άτυχης Καρολάιν μετά τη δολοφονία της στα Γλυκά Νερά έχει συγκινήσει την Ελλάδα.

Τη φωτογραφία έφερε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος περιέγραψε στον ΑΝΤ1 τι του είπε ο αστυνομικός.

Όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης ο αστυνομικός σε επικοινωνία που είχαν δήλωσε συγκλονισμένος από το τι αντίκρισε μέσα στο σπίτι.

Ο αστυνομικός περιέγραψε, επίσης, ότι ο σύζυγος της Καρολάιν ήταν δεμένος, δίπλα του ήταν νεκρή η άτυχη 20χρονη ενώ το μωρό δεν έκλαιγε αλλά καθόταν δίπλα στην νεκρή μητέρα του και την σκουντούσε.

Για τον πατέρα ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι, όπως είπε και ο ίδιος, σε κάποια χρονικά σημεία έχανε τις αισθήσεις του.

«Αυτό είναι το πρόσωπο της αστυνομίας» σχολίασε ο κ. Καλλιακμάνης για τη φωτογραφία σημειώνοντας ότι ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά το βρέφος είναι και αυτός πατέρας ενός παιδιού.

Ο αστυνομικός που πήρε αγκαλία το βρέφος της Καρολάιν

Όσον αφορά τη δολοφονία ο κ. Καλλιακμάνης είπε «πιθανόν η μητέρα να είδε χαρακτηριστικά των δραστών, και γι’ αυτό να τη σκότωσαν.

Ο ίδιος πρόσθεσε, δε, ότι «θεωρώ αδύνατον να μην έχει βρεθεί DNA των δραστών, ήταν εκεί 30 λεπτά, δεν γίνεται να ήταν αποστειρωμένοι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τι αλλάζει την Παρασκευή: Τέλος τα SMS, στις 00:30 η απαγόρευση κυκλοφορίας - Πώς θα πάμε σε νησιά