ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: «Θέμα ημερών» η σύλληψη των δολοφόνων

Γλυκά Νερά
Intime

Συμμορίες αλλοδαπών βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών και εξετάζονται καρέ- καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας για την εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ- σύμφωνα με πληροφορίες της οποίας ο σύζυγος της 20χρονης έχει δει το πρόσωπο του ενός εκ των τριών δραστών, και το έχει περιγράψει στις αρχές.

Η Αστυνομία έχει σχηματίσει το προφίλ των δολοφόνων, και η ταυτοποίησή τους είναι, σύμφωνα με τις εν λόγω πληροφορίες, θέμα ημερών.

Όπως κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος, όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του. Ο δολοφόνος ήταν ως 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά.

Περιέγραψε στους αστυνομικούς, με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του.

Δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο.Οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, μήπως αναγνωρίσει τον δολοφόνο της γυναίκας του.

Αυτό θα γίνει και τις επόμενες ημέρες καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός των υπόπτων, που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Οι αστυνομικοί περιμένουν και τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια, καθώς θεωρούν σίγουρο πως ο δολοφόνος της Καρολάιν, άφησε γενετικό υλικό στο σώμα, και στα ρούχα που την έπνιξε και την έδεσε μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι.

Στο μεταξύ, στην Αλόννησο έγινε η κηδεία της Καρολάιν, με την οικογένεια και τους κατοίκους του νησιού να την αποχαιρετούν.

Συντετριμμένος ο σύζυγός της Καρολάιν και κρατώντας στην αγκαλιά του την 11 μηνών κόρη του Λυδία είπω πως ήταν «τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες, ακόμη πιο πολύ τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου. Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της, αλλά η Καρολάιν, που ήταν η χαρά της ζωής θα είναι για πάντα κοντά μου μέσα από τη Λυδία».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σταϊκούρας: Μελετάμε έκτακτο επίδομα στους υγειονομικούς