ΕΛΛΑΔΑ

Διάρρηξη στην Εκάλη- Ο επιχειρηματίας Πάρης Κομνηνός στο Newsbomb.gr: Σε 6 λεπτά έκαναν όλη τη ζημιά

Ο επιχειρηματίας Πάρης Κομνηνός θύμα της ληστείας στην Εκάλη
Newsbomb.gr

Μέσα σε έξι λεπτά οι δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν την καλά φυλασσόμενη οικία στην Εκάλη και να αποσπάσουν το μεγάλο χρηματικό ποσό, ανέφερε στο Newsbomb.gr ο επιχειρηματίας Πάρης Κομνηνός, θύμα της διάρρηξης.

Ρεπορτάζ: Σπύρος Μελισσάρης

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία που έπεσε θύμα της διάρρηξης «μαμούθ» στην Εκάλη, οι δράστες παραβίασαν το καλά φυλασσόμενο σπίτι, περίπου στις 10:12 το βράδυ και αμέσως το σύστημα συναγερμού έστειλε ειδοποίηση στο κέντρο λήψεως σημάτων.

Οι δράστες όπως ανέφερε στο Newsbomb.gr, ο κ. Κομνηνός, δεν έμειναν στο σπίτι παραπάνω από επτά λεπτά, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά και η αντίδραση της Αστυνομίας ήταν άμεση.

«Μετά από 12-13 λεπτά ήρθα κι εγώ σπίτι, ήμουν εδώ κοντά και απ' ό,τι φαίνεται μέσα σε έξι λεπτά είχαν μπει είχαν βγει και είχαν κάνει ότι ζημιά μπορούσαν να κάνουν», είπε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας.

Ερωτώμενος για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στο σπίτι ο ίδιος απάντησε ότι ήταν ταμείο της εταιρείας, «συνήθως δεν αφήνουμε λεφτά», ενώ ανέφερε ότι θα συνεχιστούν οι καταθέσεις στις Αρχές για την πολύκροτη υπόθεση της διάρρηξης.

Οι διαρρήκτες ήταν αποφασισμένοι να αποσπάσουν την λεία τους, καθώς δεν τους σταμάτησε ούτε ο συναγερμός τον οποίο ξήλωσαν με αστραπιαίες κινήσεις και στη συνέχεια παραβίασαν την κλειδαριά στην γκαραζόπορτα της εισόδου.

Η αναφορά της ΕΛ.ΑΣ. για τη διάρρηξη

Σύμφωνα με την αναφορά που συνέταξε η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό:

«Την 2.10 ώρα της 15ης Μαΐου 2021 ο… κάτοικος Εκάλης, γεννηθείς στο Γουειρτον Δυτικής Βιρτζίνια ΗΠΑ, κάτοικος Εκάλης, μας κατήγγειλε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 21.45 της 14ης Μαΐου 2021 έως 22.20 ώρα της ίδιας ημέρας, άγνωστοι δράστες παραβίασαν την πόρτα του γκαράζ με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν λοστό, προχώρησαν προς την κεντρική είσοδο της οικίας και παραβίασαν τη ξύλινη πόρτα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν με λοστό, εισήλθαν εντός και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους της οικίας, αφαίρεσαν από την κρεβατοκάμαρα του ισογείου και συγκεκριμένα από ξύλινη συρταροθήκη το χρηματικό ποσό των 120.000 ευρώ, τα οποία αποτελούσαν ένα μέρος από αυτά το ταμείο της εταιρίας του και τα υπόλοιπα προσωπικές οικονομίες, επίσης αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή συνολικής αξίας 30.000 ευρώ.

Επίσης οι άγνωστοι δράστες ξήλωσαν τη σειρήνα του συναγερμού που βρίσκεται στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

Τέλος ανέφερε, ότι ενημερώθηκε από την εταιρία ασφαλείας σεκιούριτι για την παραβίαση της οικίας του τηλεφωνικά στις 22.14 της 14ης Μαΐου 2021».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ - καρέ η δολοφονία στη Μεταμόρφωση - Τον ήθελαν νεκρό